Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se newyorský policajt Cliff Garret stane obětí zrady a je zdánlivě usmrcen podlým kolegou, rozhodne se vedení protidrogové agentury fingovat jeho smrt, aby se mohl po třech letech tvrdého výcviku vrátit - jako neúprosný likvidátor Danny Grogan. Při plnění svého nového, tajného poslání se musí dostat nepoznán do nejsilnějšího rodinného klanu, který organizuje zločin v Seattlu, aby mohl působit v lokálních válkách francouzské mafie. Když však vstoupí nečekaně do hry íránský gang a karty se otočí, jeho mise je nebezpečně ohrožena. Oklamaný rodinný klan vyhlásí Groganovi krevní mstu. (Intersonic)

(více)

Recenze (47)

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrý akčný film s Chuckom Norrisom, ktorý patrí medzi jeho priemerné filmy. Má dobrý príbeh o policajtovi, ktorý bol pred rokmi zdanlivo zabitý svojim skorumpovaným partnerom a teraz pracuje v utajení ako zabijak službách jednej mafie a okrem problémov s konkurenčnými klanmi si ho znovu nájde aj minulosť. Spracovanie nie je zlé, až tak moc film zaujať nedokáže, hlavne tempo je pomerne pomalé a Chuck Norris sa tu až príliš drží na uzde, ale zase tématika je aj tak zaujímavá, vzťahy medzi mafiami nie sú najhoršie podané a navyše poteší aj línia s trénovaním šikanovaného chlapca, ktorá síce nemá moc priestoru, ale k Norrisovi mi to sedí a pre film je to rozhodne plus. Akcie tu moc nie je a nie je zlá, ale skôr len priemerná. Aj to málo sa väčšinou venuje len rôznym mafiánskym vraždám, Norris tu má len dva kratšie súboje, v ktorých toho moc nepredvedie a nanešťastie ani moc nestrieľa, má tu len jednu väčšiu prestrelku. A práve táto záverečná akcia v skladisku je na celom filme najlepšia a z nej zaujme hlavne zaujímavé prestrelenie nôh. Herecké obsadenie je iba priemerné, Chuck Norris v hlavnej úlohe je samozrejme výborný, ale mimo neho tu už nikto výraznejšie nezaujme. Réžia a technická stránka sú len priemer. Hitman 3: Likvidátor je film, ktorý nemá žiadnu výraznejšiu slabinu a bez problémov sa naň dá pozerať, ale zároveň ani jeho klady nie sú moc výrazné a tak to vychádza len na dobrý film na jedno, možno dve pozretia. Objektívna kvalita filmu- 58%, film sa páči mne na 62%. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Obsahuje spoilery: "Jako by sis chtěl uchcat do gatí! Na to si musíš, hochu, dávat pozor! Velkej pozor!" Chuck Norris jako polda, který byl před lety zdánlivě zabit svým zkorumpovaným parťákem a nyní pracuje v utajení jako zabiják mafie. Dát pěstí přes sklo a zlomit frajerovi nos, přičemž nerozbít sklo je scéna, která je tu asi nejlepší. Jinak slaboučký akčňák, kde moc nechápu ten zavádějící název českého distributora. - 40%. ()

Reklama

Yarwen 

všechny recenze uživatele

Chuck je zrazen a (téměř) zastřelen svým policejním parťákem. Po vyléčení se vrací na scénu, infiltruje se drogového klanu, rozehraje válku s ostatními klany a nakonec se utká i se svým zrádcem. Děj je akční, rychle ubíhá, ale je tak neuvěřitelně hloupý a plný logických kiksů, že si druhou hvězdu prostě nezaslouží. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

V Hitmanech je celkem solidní bordel. Možná by kluci z Moviezone mohli vydat nějaký speciál, ve kterém by dokázali vysvětlit, proč zrovna film s Chuckem Norrisem někoho napadlo pojmenovat Hitman 3. Film se překvapivě nese ve velmi temném duchu, což je pro Norrisovku hodně neobvyklé. Některé scény jsou téměř až hororové. Potěšila chuckova krátká výchova stylem otec/syn. Ano, přesně takový Chuck je, správňák každým coulem. 50% ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Od tohoto snímku nastala pro Chucka Norrise ve světě filmu změna. Charaktery jeho postav se sice nijak zvlášť nezměnily, ale v ději se již objevovalo výchovné moralizováni a rodinné etudy. Scéna se šikanovaným chlapcem vrstevníkem od naproti, na kterého si zase došlápl pro neschopnost jeho agresivní otec, byla dokonce zopakována v jednom z dílů pozdějšího TV seriálu ´Walker Texas Ranger´. Jinak klasický příběh neustále používaný o zkorumpovaném policejním kolegovi už asi dnes také nenadchne. Ryzý videosnímek s dobře odvedenými akčními scénami, ale bohužel už s poněkud nudným dějovým průběhem. Jsou tu vlastně dvě dějové linky. Chuck jako mstící se zabiják a zároveň jako přítel chlapce, který to v životě nemá jednoduché. Na atmosféře snímku je ale takovéto spojení dosti rušivé. Vedle akce nudná část a vedle rodinné záležitosti naprosto zbytečná akce. Tohle skloubení nebyl dobrý nápad. Ani námět vlastně není nijak originální. Mohli jsme to vidět již ve snímku ´Těžko ho zabít´ se Stevenem Seagalem byť s jiným příběhem. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Natáčalo sa od 19. decembra 1990 do 2. marca 1991 v mestách Seattle (USA), Coquitlam a Vancouver (obe Kanada). (m.a.t.o.)
  • Scenáristi písali film s tým, že hlavnú úlohu si zahrá Charles Bronson, no spoločnosť Cannon ju nakoniec ponúkla Chuckovi Norrisovi. (m.a.t.o.)
  • Upilovaná brokovnice, kterou ve filmu používá Grogan (Chuck Norris), je tzv. kozlice, vyznačující se dvojící hlavní nad sebou. (HectorHagman)

Reklama

Reklama