Reklama

Reklama

Vidím tě

Trailer 1

Životem rodiny Harperových otřese nevěra. Greg (Jon Tenney), hlavní vyšetřovatel únosu dítěte, který vynesl na světlo podobný případ z předchozích let, se snaží najít způsob, jak odpustit své zazobané ženě Jackie (Helen Huntová). Když pocit viny začne narušovat Jackieino duševní zdraví, v jejich domě se objeví nevysvětlitelné zlé síly a jejich synek Connor (Judah Lewis) se ocitne ve smrtelném nebezpečí. Neočekávaná změna úhlu pohledu odhalí ducha z minulosti a děsivá, krutá pravda o přítomnosti zla v domě Harperových konečně vyjde najevo. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (137)

borec999 

všechny recenze uživatele

Je málo filmov, ktoré dokážu prísť s mnohými dejovými zvratmi a prekvapeniami a aj na konci stále logicky držať pokope a pôsobiť ako-tak uveriteľne. I see you sa to podarilo výborne a je pre mňa jedným z najpríjemnejších prekvapení za veľmi dlhú dobu. Príbeh, v ktorom sa jednej mierne dysfunkčnej rodinke začnú v dome diať divné a nevysvetliteľné veci sprvu pôsobí tuctovo a osobne som mal 1-2 tipy kto alebo čo stojí za týmito divnými úkazmi a prečo. Potom prišiel prvý zvrat, druhý ,tretí, a tak ďalej a zistil som, že so svojimi predpoveďami v úvode som bol pekne mimo. Okrem precízne vystavaného scenára s množstvom zvratov chválim aj hercov, ktorí si odohrali svoje a prispeli tiež významne k celkovému zážitku. Po technickej stránke je síce film priemerný, no vôbec mi to nevadilo, keďže ako som spomínal scenár a prepracovaný príbeh mi všetko vynahradili. Už dlho ma naozaj nič neprekvapilo tak ako vývoj ,rozuzlenie a záver tohto filmu. Slabších 5* 90% ()

Homerking 

všechny recenze uživatele

Příběh se točí kolem rodiny Harperových, táty Grega jeho ženy Jackie a dospívajícího syna Connora. Greg pracuje jako detektiv a vyšetřuje případ záhadného zmizení malého chlapce mimo složitého případu musí bojovat s partnerskou krizí v podobě nevěrné manželky. Tuto rodinu ale budou brzy sužovat další útrapy protože se v jejich domě začnou odehrávat záhadné události. Nečekejte thriller s přímou dějovou linkou, tenhle kousek je výborně sestříhaným hlavolamem který vám nakonec odhalí šokující rozuzlení. Vřele doporučuji. ()

Reklama

BlondJames 

všechny recenze uživatele

Nevím, kolik botoxu si za svou kariéru Helenka napíchala, ale když jsem jí tady v tomhle filmu uviděla, opravdu jsem se se vyděsila, a pak už mě jen příšerně iritovala.Nemám ráda, když lidé neumí přirozeně stárnout a jsou schopni ze sebe udělat něco tak odstrašujícího,skoro jsem se nemohla soustředit na film!Ale když se to konečně začalo trošku rozjíždět a do sebe zapadat(a i Helča zmizela z obrazovky) tak mě to začalo i bavit.Taková trošku lepší trojka, protože zamotaný kriminálky já moc ráda . ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Tak zaprvé H. Hunt tady vypadá fakt otřesně, dokonce se přiznám, že jsem ji ze začátku ani nepoznal. Věk sice nezastavíš, ale to umělý vyhlazování (nebo co to bylo), no žádná sláva. A pak tady máme příběh, kterej je sice zajímavej, ale nevyváženej (první půlka je nuda, ve druhé je toho zase až moc). No a navíc se to snaží brnkat na hororovou strunu, ale je to zbytečný, lepší by bylo zatlačit na krimi linku. Občas hapruje chování některých postav, takže divák zakroutí hlavou... S jiným režisérem a trochu umravněným scénářem to mohl být slušnej thriller. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

"I see you" je vlastně milým thrillerovým překvapením. Samotný film se dá rozdělit do tří žánrově naprosto odlišných pasáží, z nichž nejslabší je ta prostřední. Místy už se docela táhne, což zapříčinil fakt, že se snaží všechno až zbytečně detailně vysvětlit. Tady už má člověk dát 3 hvězdy, ale ono se to naštěstí zase rozjede. Několik překvapivých twistů příběh otočí zase úplně jinam a překvapivě se drží i logiky. Pár menších náhod tu je, ale nejedná se o nic zásadního. Ale dále o tom už asi nebudu mluvit. Pokud máte chuť na atmosférickou jednohubku s výbornou hudbou, pusťte se do toho. S potenciálem se totiž tvůrci vypořádali moc dobře. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama