Reklama

Reklama

Dokud nás smrt nerozdělí

  • USA The In-Laws (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dva nastávající tchánové Steve Tobias (Michael Douglas) a Jerry Peyser (Albert Brooks) se poprvé setkávají na předsvatební oslavě svých ratolestí. Dr. Jerry Peyser má každou činnost naplánovanou tak, aby ze svého života vyloučil stres. Naproti tomu odvážný Steve Tobias pracuje jako agent CIA a jeho denní náplní je vyhýbání se kulkám, kradení tryskáčů a vyjednávání s mezinárodními pašeráky drog. Jeho životní styl příliš neprospívá vztahům s rodinnými příslušníky, ex-manželkou Judy (Candice Bergen) a synem -ženichem Markem (Ryan Reynolds). A nyní narušuje i přípravy na svatbu. Jerrymu začíná být jasné, že pečlivě naplánovaná svatba jeho dcery Melissy (Lindsay Sloane) je ohrožena. Čím více se Jerry zaplétá se Stevem, tím více nabývá na doslovnosti fráze dokud nás smrt nerozdělí. A než Jerry stačí svatbu zrušit, ocitají se jejich děti v nebezpečí a Jerry spolu se Stevem na dobrodružné cestě. Steve stojí před nejtěžším úkolem svého života. Musí zachránit svět a zároveň oženit syna.

Pod režijním vedením Andrewa Fleminga (Švédská trojka, Čarodějky) vznikla svižná akční komedie, ve které nechybí vtip ani napětí. Snímku vévodí hvězdné herecké obsazení v čele s Michaelem Douglasem (Základní instinkt, Traffic: Nadvláda gangů) a Albertem Brooksem (Cena za něžnost, Zakázané ovoce). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

peetriss 

všechny recenze uživatele

Velmi nenáročná blbinka, kterou si lze při správném nalazení užít bez úhony. Na pilu se tlačí jen zlehka, situačně se občas objeví zdařilá scénka či úsměvný vtip, možná je škoda poněkud vlažnějšího finále. Výborné hlavní, poněkud nesourodé, duo, kde si Michael Douglas viditelně užívá své role, stejně jako David Suchet coby protivník. Nezkrotná a emancipovaná dračice Robin Tunney je zajímavým a půvabným zpestřením, velmi sympatická je Lindsay Sloane. Hollywoodský komediální průměr, který umí vytvořit úsměv na tváři - což bohužel v továrně na sny není pravidlem. ()

Kontryhelka 

všechny recenze uživatele

Já to považuji za velkou prču a psinu. Vynikající ztřeštěná komedie, plná zvratů a hlášek. Vynikající David Suchet jako přiteplený mafián,který chce sbalit nesmělého, dobráckého hňupa doktora a dost po něm jede, kterého do malérů přivede Michael Douglas. Fakt dobrý, není co vytknout. Prima pohodová ujetost. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Sice sem nevidel puvodni film, takze nemuzu porovnavat, ale tohle je hodne pohodova komedie. Prijemna hudba, vcelku originalni pribeh a dobrej scenar se spoustou fajn hlasek ("tahnou se za nama jako smrad ze sejra"...) a do toho dvojice, ktera perfektne funguje a skvele se doplnuje. Douglas je v roli lehce blazniviho tajnyho agenta presvedcivej a je videt, ze si roli uziva. Trosku mi pripadal jako James Bond v duchodu a Albert Brooks je taky dobrej a v pohode mu uverite, ze je vystrasenej doktor a prave tohle nahrava na spoustu vtipku. Diky tomu, ze ma film jen 90 minut tak nezacne nudit a vtipky se neopakujou. Ja sem se bavil dobre a kde jinde uvidite Hercule Poirota jako teplyho mafiana? ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Dokonalá partie brutálně nesourodé dvojice. prakticky díky té až přílišné extrémnosti obou je každá situace kdy jsou na obrazovce spolu (píšu na obrazovce - viděno poprvé v TV) zábavná a vtipná. Samozřejmě je potřeba nebrat vše zcela vážně, ale to přece u komedií není vůbec na škodu. Berte to tedy jako komedii s nadsázkou nebo tak trochu parodii na drsné agenty CIA co není až příliš přitažená za vlasy.. Tlustá kobra... jen si vzpomenu a musím se usmívat :) ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Skvělá zábava, parádní akce, Michael jako vždy vůdce smečky s takovou samozřejmostí, s jakou skoro denně křižuji nebezpečnou dvacetiminutovou cestu MHD napříč nejohroženějším městem světa.☺Vážně u něj a pár dalších borců z jeho generace lituji, že je čas tak neúprosný a co bude, až už nebudou točit. Co na tom, že stárneme všichni, když ne všichni najednou. Nespravedlnost byla a bude. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (2)

  • Pracovní název filmu byl Til Death Do Us Part. (ČSFD)
  • Začátek filmu byl natáčen v ČR. (I.T.I.S)

Reklama

Reklama