Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve druhém pokračování o vraždícím skřetovi se Leprechaun vrací, protože na něho přišlo volání přírody. Chce se ženit, ale kde najít tu pravou?
Hurá... přece se jen jedna najde. Je jí mladá dívka Bridget, která ale o vdavky s odporným skřetem ani v nejmenším nestojí. Ona i její přítel se musí dotěrného skřeta zbavit, což nebude vůbec snadné. A ani v tomto díle Leprechaun nezapomene na své zlaťáčky, které jsou pro něj vším. (Chupacabre)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (43)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

8/10 Druhý diel škriatkovskej ságy o malom zelenom írskom bastardovi je veľmi vydarený. Povedal by som, že dokonca aj prekonáva prvý diel. Hlavne sú tu už konečne brilantné až fantazíjne vraždy. Warwick Davis je stále božský a rolu si užíva ešte viac ako v prvej časti. Ostatní herci nestoja za reč. Réžia je príjemná a hudba zaujímavá. Hlavný zápor je dej, ktorý ignoruje koniec a vlastne aj existenciu jednotky, čo je pre sériu príznačné (žiadne nadväzovanie dielov na seba nečakajte). Venované fanúšikom mierne trashovej hororovo komediálnej zábavy. PS: sériu Leprechaunov berte tak - béčko to je husté, ale určite to nie je brak. PS: môj rebríček ságy L6, L3, L2, L1, L5, L4 ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Takovýchto křečovitých amerických, béčkových hororových komedií jsem už viděl tuny, takže ani druhé pokračování příběhu o chamtivém irském skřetovi pro mě nemohlo znamenat prakticky žádný přínos. S prvním dílem jsem sice zatím neměl tu čest, jenže pokud se drží stejně při zemi, jako tento, tak ani není o co stát. Jasně, ten nápad natočit horor s malých zeleným Leprechaunem v hlavní roli nebyl zlý a působí docela neotřele, ale jako celek je to spíš nuda a z hlavy se mi to vše vykouří určitě už do pár dnů. 30% ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Začiatok je ukážka do čias minulých a ako škriatok ženu chcel.Potom príbeh sa dostava do súčastnosti a škriatok si pomalí ide pre svoju vyvolenú.Zas príbeh doplatil na nezáživné postavy,chovali sa strašne detinsky a prihlúplo.A tu je aj príbeh dosť opozeraný a nemá čim prekvapiť.Ale tie preludy ktoré škriatok používal na odstránenie konkurentov boli príjemným Spríjemnením nie až tak dobrého filmu.škriatok ma stále čaro čo sa týka masky,uštipačností a zlobou.Ale tento diel pripomínal Freddyho vyčíňanie a aj by som povedal že ho kopíruje sam malí škriatok.Ale viac mi to pripomínalo rozprávku,nie o dobrom škriatkovi ale o zlomyseľnom. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Irský zakrslý zmetek je zpět a tentokrát nejde jen po zlatu, ale zapalují se mu lýtka. A je to právě on, kdo celý film drží v záplavě slabého příběhu a (kromě strýčka hlavního hrdiny) nevýrazných a slabých postav a herců, kdo svou skvělou maskou a zparchantělostí ční nad vším ostatním. O trpasličí délku lepší než jednička. 2,5* ()

kingik 

všechny recenze uživatele

První díl byl slabota a přesto se natočilo pokračování a nezůstalo jen u druhého dílu. Skřet Leprechaun znovu na scéně a tentokrát si hledá nevěstu. Má hrnec plný zlatých penízků a nevěsty se jen pohrnou. Jenže to by se to muselo umět natočit. To je to zásadní co neměl první díl a nemá ho ani dvojka. Námět by možná představoval velmi dobrý až strašidelný horor, ale tohle se pochválit nedá. Je to zjevně natočeno za pár babek. Je to vidět na speciálních efektech, laciných lokacích a také neznámých hercích. Warwick Davis v roli Leprechauna z toho vychází nejlépe a spolu s ním jeho cynické hlášky. Ostatní je velmi podprůměrné a hlavně z pohledu hororového diváka naprosto neuspokojivé. 20% ()

Galerie (93)

Zajímavosti (8)

  • Posledný diel série, ktorý bol určený do kino distribúcie. (beso74)
  • Refrén "One of Us", ktorý si spievajú piadimužíci v bare, je odkazom a poctou podobnej scéne z legendárneho filmu Obludy (1932) od Toda Browninga. (beso74)
  • Meno strážneho psa - Andretti - je odkazom na automobilového pretekára Maria Andrettiho. (beso74)

Reklama

Reklama