Reklama

Reklama

Svědectví

(seriál)
  • Česko Poslední boj (více)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Jeden vedecký experiment skončí katastrofou - z laboratória unikne smrteľne nebezpečný vírus, ktorý zabije niekoľko ľudí. Tisícky obyvateľov v zúfalstve volá políciu, aby im pomohli. Medzi nich patrí aj Stu Redman (Gary Sinise), Frannie (Molly Ringwald) a rocková hviezda Larry, ktorí všade okolo seba vidia mŕtvych ľudí. Postupne zistia, že patria k tým šťastlivcom, ktorí sú voči vírusu imúnni. No nie sú sami. Existujú totiž nepriatelia, ktorí chcú túto tragédiu využiť vo svoj prospech. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (83)

Indiana 

všechny recenze uživatele

ÁÁÁ, zatímco všichni ostatní tohle viděli v šestidílné sérii, já to měl pučené na jeden den na dvd jako celek a těch šest hodin, toho sem si všimnul až doma, že to trvá takovou dobu. Čuměl sem na ten film s kámošem, bavilo mě to, ale po třech hodinách jsme se začali hypernudit, asi hodinu během toho hráli Dostihy a sázky a ty další dvě hodiny už jsme bohužel nedokoukali (nebo spíš bohudík). ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Řekla jsem si, že mám ráda Kinga, tuhle knihu jsem nečetla, celkem mě baví postapokalyptická sci-fi a jako bonus je v hlavní roli Gary Sinise. První díl byl celkem slušnou nabídkou počínající katastrofy s neduhem velmi nízkého rozpočtu a tudíž zahanbující výpravy. Druhý díl by uspokojil kdekterého studenta religionistiky. Tedy hlavně studenta jednoduššího, který nesnáší náznaky a vše potřebuje servírovat velmi polopaticky. Druhá část je totální propadák a ještě v ní není ani moc na co koukat, protože na Sinise před kamerou nezbylo místo. Začala jsem být hodně ráda, že tohoto Kinga jsem nečetla. Zadala jsem si úkol ignorovat náboženské sentence. A od třetího dílu to šlo prakticky samo, protože děj začal být opět zajímavý, ba co dím, dokonce napínavý. Děj je mnohdy příliš natahovaný a druhý díl bych zrušila úplně, po sestříhání by mohl vzniknout jeden hodně dobrý celovečerní film, který by se mohl oprostit od několikanásobného doslovného výkladu. Ono by bylo totiž hodně fajn, kdyby autoři alespoň občas ponechali něco na divákově fantazii. Škoda, že Ed Harris měl jen zanedbatelnou roličku. Hodně se mi líbil Sheridan a pochopitelně Gary Sinise. ()

Reklama

MI-380 

všechny recenze uživatele

Kdysi dávno jsem The Stand považoval za jeden z nejlepších seriálů, pamatuji na úžasnou atmosféru a napětí. Dnes (po přečtení 1100 stránek Kingova původního rukopisu, jehož vydání si teď už snadno prosadil) mi spousta věcí nesedí. S výjimkou Popeláče jsou všechny postavy jiné, než jak si je podle knihy představuji a to je asi hlavní problém. Jinak atmosféra vystihuje román, děj je i přes 366 minut značně zjednodušený a celek vyjadřuje přesně podle Kinga naději, v kterou už nějaký čas věřím: 51 proti 49. Hodnocení: z původních 80% klesám na 70%. ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

5* za výbornou první půli a za skvělou pecku (Don't Fear The Reaper) od Blue Öyster Cult, která hraje u úvodních titulků. 3* dolů za religiózní blábol, který se z toho všeho vyvine (stejně jako v knize) v druhé části, a zejména pak za srandovní "Boží ruku" v závěru. 1* nahoru za Garyho Sinise, kterého mám rád už od jeho filmu O myších a lidech, a za to, že Reaper od BÖC tu zazní v nesehnatelné, nově nahrané verzi. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Jako vydržet šest hodin u toho, to byl horor. První tři hodiny jsou výborné, seznamování s postavami postupné vymírání civilizace a tajemno v pozadí. Druhá polovina jakoby jiný film a navíc, jak to u filmů podle Štěpána Kinga je, konec je uplně jiný než v knize. Padouch je nezajímavý a otravný a pořád se jen směje což opravdu otravovalo. Jako celek to celkem jde, ale bylo tam opravu hodně okamžiků, kdy jsem se nudil. Největší radost mi udělala přítomnost Kinga a nebyla to zrovna malé cameo. Jinak takovej nudnej průměr ()

Galerie (13)

Zajímavosti (19)

  • Scéna, ve které auto skoro přejede hlavu Nicka Androse, byla točena pozadu. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama