Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(10)

Doktorka Gemma Fosterová je ve všech ohledech úspěšná žena. Ve svých sedmatřiceti letech je respektovanou lékařkou, milující manželkou a matkou. Idylický obrázek však brzy získává první trhliny. Nejprve jde jen o nenápadné náznaky, Gemma se však najednou cítí ztracená. Je opravdu její manželství tak pevné, jak se zdá? A opravdu může svému muži bezvýhradně věřit, nebo jí něco tají? Jediné východisko spatřuje v rozhodnutí odhalit za každou cenu pravdu. S přibývajícími důkazy, že všechno není v pořádku, však v dosud pevném vztahu vzrůstá napětí, které hrozí osudovým výbuchem... Vypjaté psychologické drama napsal pro britskou BBC Mike Bartlett a po úspěchu první pětidílné řady následovala v roce 2017 řada druhá. Titulní roli v seriálu ztvárnila Suranne Jonesová, která se za svůj výkon stala v roce 2016 držitelkou prestižní Ceny BAFTA. (Česká televize)

(více)

Videa (2)

TV spot 1

Recenze (40)

Tosi 

všechny recenze uživatele

Jak roztrhat život důvěryhodné lékařky aneb "Ani peklo neběsní tak, jako žena zrazená". Brilantně napsaný a dokonale zahraný příběh zrady a pomsty jednoho rozpadajícího se manželství, ve kterém jsem z herečky Suranne Jones nemohl spustit oči a hltal jsem každé její gesto i slovo. A finální díl, to byla dlouho neviděná konfrontační smršt', u které jsem seděl jak zařezanej. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Muž-slaboch a žena-manipulátorka spolu sehrají zdánlivě banální drama, kterých kolem sebe vidíme spousty, ale tentokrát napsané a zahrané tak, že to strčí do kapsy kde jakou detektivku. Jednoduchá historka ze sousedství se v britském podání stane takovým thrillerem, že nevíte, jestli víc fandit jí nebo jemu (samozřejmě, že jí!, ona je hybatelkou děje, on je jen trpným panákem). Scéna totálního odhalení u rodinné večeře má sílu Armageddonu. ---- Uf, tohe se vydýchávalo jen ztěžka. ()

Reklama

petikacka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle je skutečné psychodrama v jedné rodině, kde žena "Věděla a pak konala". Ten silně přeceňovaný seriál "Mělas to vědět" se může jít klouzat neboť Doktorce nesahá ani po kotníky. A to v něm nehrají žádné známé tváře a přesto nebo právě proto je tak velice silný a uvěřitelný, že vám absolutně nedovolí odpoutat se od obrazovky. Na čt2 jsem viděla 1.díl minulý týden a tak mě to ohromilo, že jsem si ho musela stáhnout a rovnou obě série. Během 2 dnů ho mám v sobě a ještě mi v hlavě šrotuje a dlouho bude. Za mě 100% ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Seriál pro ty, kteří rádi sledují, jak si lidé ubližují. 1) První řada mi přišla dost pomalá. Zdlouhavé zdržující zobrazování duševních pochodů a stavů mě iritovalo. Napsal jsem si tehdy do poznámek - 10 - 15 minut z každého dílu vyhodit. 3*_____ 2) Druhá řada je naproti tomu kompaktnější a zajímavější. 4*_____ 3) Zákeřný Simon, hysterická Fosterová a nepříjemné, i když přátelsky se chovající kolegyně v práci. Nikdo mi nepřišel natolik zajímavý či sympatický, že bych se s ním či sní chtěl stýkat._____ 4) Trochu překombinovaný, ale smysluplný konec._____ 5) 37letá Suranne Jonesová (doktorka Fosterová), 38letý charismatický Bertie Carvel (manžel Simon) a 14letý výborný Tom Taylor (syn). Věk protagonistů se vztahuje k první řadě. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: STV 1 = 31.1.2017, réžia slovenského znenia (RTVS 2016) = ZORO LAURINC - Briti si vzali na paškál - povedané slovníkom dnešných "moderných" párov - banálny príbeh manželskej nevery a vytrieskali z toho maximum. Vynikajúca a brutálne gradujúca miniséria. Fakt tlieskam! (8.2.2017) ()

Galerie (113)

Reklama

Reklama