Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex Mason je novodobý Einstein, ktorému zomrela žena a ostali dve nezvládnuteľné deti Kate a Alex. Bohatý vynálezca a majiteľ známej firmy je autorom čipu, ktorý je súčasťou projektu „Piecefinder“. O dôležitý čip má záujem banda kriminálnika Tanatosa, ktorá sa neštíti tých najväčších špinavostí. Keďže Mason nechce svoj vynález pustiť z rúk, hrozí jemu aj jeho dvom deťom veľké nebezpečenstvo. Mason sa preto rozhodol najať pre Kate a Alexa osobného strážcu, ktorým má byť bývalý zápasník Sean Armstrong. Ten však netuší, aký bič si na seba uplietol. Bláznivým deťom posledná pestúnka ušla už po týždni a jemu neostáva iné, ako ju zastúpiť. Lenže deti sú vo svojich šialených nápadoch, ako vyštvať z domu všetkých opatrovateľov, neúnavné ... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

Rominator 

všechny recenze uživatele

Bývalý profesionální zápasník Sean Armstrong (Terry 'Hulk' Hogan) pracuje jako bodyguard, ale stává se z něho chůva na hlídání pro dva sourozence. Kate (Madeline Zima) a Alex (Robert Hy Gorman) jsou nezbedové a Sean to s nimi nebude mít vůbec jednoduché. Jejich otec Alex Mason (Austin Pendleton) je vynálezcem čipu, který se nesmí dostat do nesprávných rukou, ale Tommy Thanatos (David Johansen) ho chce získat jakýmkoliv způsobem... Záporák Thanatos s kovovým plátem posazeným na vlasech vypadá směšně a akci trochu zachraňuje jeho prává ruka Wolfgang (Peter Kent), který s Seanem vymění několik úderů. ()

Jonatána 

všechny recenze uživatele

Předvídatelné od začátku, ale docela se na to dalo koukat. Občas jsem si četla, pak si šla udělat čaj, poslala pár sms a přiitom mi nic zásadního neuteklo. Když člověk v létě leží v posteli a cpe antibiotika, tak vezme zavděk i touhle kravinou. A Hulk Hogan v baletní sukýnce byl náhodou k sežrání :-). ()

Reklama

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Uvědomil ste si někdo, že je to film pro děti??Tohle je namířeno max pro 12ti leté, tudíž je jasné, že to nebude oplývat nějakým extra scénářem. Když ten film takhle berete, naprosto splnil svůj účel. Jasně, že pro odrostlejší, natož pro dospělé bude kvalita značně klesat.Ale já na filmy koukám prostě jinak. ()

helrohir 

všechny recenze uživatele

Dnes som na toto náhodou narazil v TV a hneď sa mi vybavili detské časy, keď som mal tento film hrozne...nerád! Áno, ani v detstve ma táto prkotina nebavila a dnes som pri tom ani nevydržal do konca. Hulk Hogan je ako herec tragéd a väčšina scén s ním bola skôr trápna než smiešna. A hentí malí smradi ma tiež dosť iritovali, takže tento film fakt nikomu neodporúčam. Dám jednu hviezdu za záporáka s plechovým deklom na hlave. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Hlavní záporák s kusem plechu na hlavě, Hulk Hogan v růžovoučkejch elasťákách, zkažený bohatý dětičky... Tenhle film je hrozně blbej, ale uznávám, že asi tak ve 12-ti letech se mi to docela líbilo. Teď jsem to viděl po X letech a chvílema mi bylo za Hulka Hogana až trapně. Pravdu měl akorát v tom, když hned na začátku filmu pronesl větu "Já nesnášim děti.", protože Pan chůva je další důkaz toho, že filmy s harantama stojej obvykle za hovno. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně, kdy pan chůva (Hulk Hogan) jede na motorce po pobřeží, haže v zábšru nějaký muž psa do vody. (Jardaboss)

Reklama

Reklama