Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je právě 55 let před Kristem a Římané, mocní dobyvatelé, podnikají krvavé tažení Evropou. Jejich zájem teď upoutává ostrov za neklidnými vodami Kanálu. Zatím netuší, že zde žijí tři sestry, které jsou odhodlané bránit svou rodnou zem do posledního dechu. Krásná a nepřístupná Dwyfuc, silná Smirgut a nejmladší a nejupřímnější Worthaboutapig. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (38)

Argondia 

všechny recenze uživatele

Protože tu hrají hned tři výborné komičky ze seriálu "Smack the pony" (Ženská liga), čekala jsem, že film bude na trochu lepší úrovni. Nejvíce se tu blýskla jednoznačně Doon Mackichan v roli Dwyfuc, ale scénář byl tak slabý, že to nebylo moc platné. První polovina byla zoufale trapná a ve druhé části se objevilo jen tak málo vtipných momentů, že si film ani přes celkem zdařilý hudební doprovod více než jednu hvězdičku nezaslouží. ()

Chaospunx 

všechny recenze uživatele

Nechápu špatné hodnocení tohoto filmu! Klasická suchá anglická komedie, ostrá jako břitva! ... protože mam blbý kozy a ksicht jako vdolek, tak si myslíte, že mě nemusíte vůbec poslouchat!.... Nemůžu si pomoci, ale film je vynikající s inteligentním i perverzním humorem! Asi ostatní "kritici" koukali na jiný film se stejným názvem! ()

Reklama

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Žjóva! Jak je vidět na tomto konkrétním případě, reprízy jsou někdy opravdu důležité. Můj smysl pro humor evidentně prochází neustálým vývojem a divím se, když jsem této trapné slátanině před lety dokázal přiklepnout tři hvězdičky, že nadšeně neadoruji díla Mistra Trošky. Z dnešního pohledu ve mně film střídavě vyvolával pocity marnosti a trapnosti, které byly občas zatlačeny do pozadí sílící nudou. Přitom si myslím, že by tohle téma s kvalitním scénářem, režisérem a herci mohlo celkem fungovat, jenže to už by vlastně byl úplně jiný snímek. U sledování tohoto filmu divák po celou dobu riskuje. Riskuje ztrátu času, ohrožení vkusu, trauma humoru a zhoršení nálady. / Poučení: Největší odměnou za zhlédnutí této taškařice je vyjetí závěrečných titulků. ()

lennyd odpad!

všechny recenze uživatele

Uh. Smirgut, Dwyfuc a Worthabouapig (Azizaprase v českém překladu) patří mezi bojovnice jakéhosi keltského klanu. Sice se mezi sebou moc nemaj rady, ale co už .. Jednoho dne klan (a celou Británii) napadnou Římané, a shodou okolností unesou Dwyfuc. Tak se jí její sestry vydávají zachránit.. Sice stupidní scénář, ale vůči tomu, jak celý film působí, tak je to zanedbatelné. Film, kde prdění, přisprostlé vtípky a stupidní humor hrají největší roli, si nic jiného než odpad nezaslouží ... Jediné co se povedlo, je hudba James Seymoura Bretta (mimo jiné dělal hudbu i k X-Menu).. Ale na to nemusíte koukat na film, stačí si pořidit soudntrack... ()

Damiel odpad!

všechny recenze uživatele

Scénář klopýtá jako kulhavá herka, bez ohledu na logiku. Tvůrci se totiž pokusili úspěch filmu postavit pouze na zřetězení „vtipných“ situací, které ale samy o sobě příliš mnoho smíchu nevyvolají. Pár gagů zavání coby nedobrá napodobenina Asterixe a Obelixe, něco je zase jako vystřižené z teenagerských komedií: uslyšíte různé tělesné zvuky, trapné hlášky typu „Ty jsi zfalšoval můj orgasmus“ nebo „Z dam ve zbroji se mi staví“ a tak dále. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama