Reklama

Reklama

F1: Touha po vítězství

(seriál)
  • Česko Formule 1: Touha po vítězství (více)
Trailer 1

VOD (1)

Série(6) / Epizody(60)

Pohled na jednu sezónu nelítostných závodů Formule 1, kde řidiči, manažeři i majitelé týmů jedou na plný plyn, na dráze i mimo ni. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (128)

Pawlisman 

všechny recenze uživatele

Určitě krásný vhled a také přívětivá stopáž. Jedná se o reklamu na F1. Tedy vlastně takový delší trailer. Dočkáme se zmatenému výběru témat a ochutnávek od všeho a v různých časech. Ale proč ne. Nejde o chronologický dokument. Spíše načichnutí do stájí a zákulisí. To vše poutavou formou, sic má každý díl stejnou strukturu. Ale je to zábavné a zajímavě a poutavě zpracováno. Na F1 se budu muset zase někdy mrknout.. ()

jirijost 

všechny recenze uživatele

Skvělý napínavý seriál o zákulisí Formule 1, dozvíte se věci ke kterým se normálně nemůžete dostat. Baví mě hlavně prostředí menších týmů jako je Haas nebo Renault. Týmy jako Mercedes nebo Ferrari si dávají až moc velký pozor na pusu. První série možná o fous lepší než druhá, přesto to pořád nemá chybu. ()

Reklama

Marigold 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Formule jsem přestal sledovat před deseti lety, páč mi to přišlo vzrušující asi jako zápasy v šipkách. To ale neznamená, že mě nedojme dokument o Franku Williamsovi nebo James May skládající homage Jimu Clarkovi. Tenhle fantasticky nastříhaný a zinscenovaný dokument mi zase odpálil koudel. Dávám i tréninky, protože jestli nás něco Drive to Survive učí, pak to, že závod je jenom špička ledovce. Fascinující je kontext a zákulisí. Well done! ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// "Racing is life. Anything before or after is just waiting." Steve McQueen se vlastně od závodníků Formule 1 příliš nelišil. Tahle dokumentární sonda do loňské závodnické sezóny možná není tak úderná, jak by si tenhle sport zasloužil, rozhodně ale podává poměrně realistický obraz světa formulí a toho, co se děje v pozadí. Pobaví střet šéfů Red Bullu a Renaultu, u částí s Ricciardem pak místy dokonce i dojme. Pro fanoušky F1 je to solidní předkrm před začátkem sezóny, ostatní by ale měli dohnat radši Sennu, protože ten je přece jen někde jinde. 7/10 ()

majec4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sledujem F1 od detstva prakticky nonstop. Ratam dni od konca jednej VC po zaciatok prvych treningov dalsej VC. Ano je to nuda sem tam :), ale ked to clovek sleduje tak dlho, tak si najde cesty ako sa o tom dozvediet viac a bavi ho to ani nie kvoli konkretnym pretekom, ale kvoli tomu vsetkemu okolo. Tento serial to vsetko prinasa v celkom efektnom podani. Preteky su super zostrihane. Paci sa mi ako sa striedaju stajne v jednotlivych dieloch a to, ze serial sa venuje aj pilotom nie len z prvej polovice startoveho rostu. ()

Galerie (182)

Zajímavosti (7)

  • Na projektu se odmítly podílet dva přední týmy současné F1 – Mercedes a Ferrari, což tvůrcům znemožnilo podrobně nahlédnout pod pokličku boje o mistrovský titul. Na druhou stranu tak ale více prostoru dostaly mnohdy neméně napínavé souboje ze středu startovního pole. [Zdroj: f1sport.auto.cz] (GesikCZ)
  • Ferrari a Mercedes odmítli účast v první sérii, do druhé se již oba týmy zapojily. (Kubaaa97)
  • Jules Bianchi (kmotr Charlese Leclerca) získal jediné 2 body pro tým Marussia F1 Team za celou dobu jejich působení v F1. Konkrétně to bylo ve Velké ceně Monaka 2014. (Matej.Krajci)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama