Reklama

Reklama

Pokémon 3

  • Japonsko Gekidžóban Pocket Monsters: Keššótó no teió Entei (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pokémoni spatřili světlo světa v roce 1996 a pokémánie se záhy stala fenoménem, který uchvátil děti na celém světě. Vytváří fiktivní svět v němž žijí společně lidé a pokémoni, bytosti vytvořené a vyšlechtěné trenéry k vzájemnému boji. Každý pokémon má zvláštní schopnost, většinou spjatou s blízkostí k některému ze čtyř živlů. Ústředním hrdinou příběhů je chlapec trenér Ash Ketchum, jehož nejoblíbenějším pokémonem je malý žluťoučký Pikachu. Tentokrát do děje vstupuje profesor Hale, který pracuje na novém tajemném pokémonovi Unown, který má být zcela výjimečný. Když náhle zmizí v podivném snovém světě, jeho dcerka Molly zůstává sama v opuštěném domu, který se začne podobat křišťálovému paláci. Na pomoci jí přichází Ash a jeho kamarádi. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (43)

TomX2 

všechny recenze uživatele

Prvý Pokémon film sa mi páčil - príjemná oddychovka, ktorá síce trpela viacerými problémami, no nahradzovala to sympatickými postavičkami, pekným soundtrackom a emocionálnymi scénami. Druhý film sa mi nepáčil vôbec - chaotický dej s otravnými dialógmi a mnohými chybami, ktorý by som nebyť fajn soundtracku ani nedopozeral. A tento tretí film sa mi nepáči a je tam stále veľa vecí, ktoré boli zlé, prípadne by ich bolo možné urobiť aj lepšie, ale je to o pár stupňov lepšie než druhý film. Prvá polovica ma aj celkom bavila. Nebolo v nej síce nič, čo by ma nejako extrémne nadchlo ani žiadny vyložene dobrý aspekt, ale stále sa to držalo v takých štandardných dvoch hviezdach. Narozdiel od druhého filmu to malo príbeh a snahu o myšlienku, oproti prvému filmu sa tu o trošku zlepšila animácia a nieslo sa to v rýchlom tempe. Avšak ako rýchle to tempo bolo, v druhej polovice filmu sa tak akosi zastavilo. A aj keď sa tvorcovia snažili do filmu hodiť nejaké tie emocionálne scény alebo pointu, nevyšlo to. Miesto snahy rozšíriť dej, načrtnúť fajn pointu, hodiť jednu-dve emocionálne scény a ukončiť film tam znovu bola len zbytočná, chaotická akcia, ktorá sa len predlžovala a predlžovala. Akčné scény ani nie sú nejako príťažlivo natočené a celkovo mi úplne skazil dojem z filmu, že zatiaľčo za prvú polovicu by som dal filmu 2 hviezdy, za tú druhú ani jednu. "Záporné" postavy tiež neboli nejak extra dobré a celé to tak pôsobí skôr ako film natočený len na základe úspechu univerza, než film s jasne ustanoveným cieľom, myšlienkou a akoukoľvek kvalitou. Jo, a za najväčšie pozitívum považujem to, že tam Misty nie je tak otravná a hlučná, aj keď z jej českého dabingu mi stále krvacajú uši. ()

Sinuhette 

všechny recenze uživatele

Pokémony jsem měla ráda jako mladé smrádě díky Charizardovi a pár dalším drakům podobným Pokémonům, což je jeden z důvodů proč dávám 3 hvězdičky. Jak už tu bylo řečeno, je to docela zajímavé a milé fantasy. ;-) Nechápu, co všichni mají s tou velkou nenávistí vůči Pokémonům, karetní hra byla hodně povedená a ilustrace na ní byly často velmi pěkné, dodnes svoje kartičky mám a nikdy bych je nevyhodila a to je mi přes dvacet let. A tenhle film je ze tří filmů o Pokémonech, které jsem viděla, rozhodně nejlepší. ()

Reklama

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Viděno několikrát, teď zrovna znovu a musím si dát za pravdu já sám, že to je bomba! Epický dabing, skvělá animace (skvělá tak, jak skvělou považuji i animaci seriálu) a velice hezký příběh, který možná menší diváky donutí k slzám. U tohoto opravdu nechápu absurdně nízké hodnocení. Jako, jestli si stěžujete na to, že nechápete děj a nevíte, co to jsou Pokémoni, tak proč ku*va koukáte na film a ne na seriál. A když film, tak proč třetí v řadě?!? Tohle opravdu nechápu. Jaký de*il může kouká na třetí film v sérii, bez znalostí předešlých dvou nebo podkladového materiálu a stěžovat si na to, že něco nechápe?!? Já a Pokémoni se máme rádi už od dětství a zrovna nedávno jsem dohrál nejnovější hru. Pokud si někdo stěžuje na to, že neexistují kvalitní filmy, založené na videohrách, tak ať si pustí například tuto Pokémon sérii. Ale začněte prosím od prvního dílu, a když se vám nebude líbit, tak se nekoukejte dál. Prosím!!! ()

avril4234 

všechny recenze uživatele

Len o kúsoček horší, než prvý film. Tento je môj druhý najobľúbenejší a druhý najdojímavejší (po jedničke). Hlavný dôvod, pre ktorý sa mi tento film páči, je hudba (konkrétne muzikálový soundtrack "I Want Things to be Real Again"). Stále, keď si ho len v hlave pripomeniem, dostanem zimomriavky a zvláštne pocity. Už len vďaka hudbe je to môj obľúbený film. Ale aj príbehová stránka je zaujímavá a tá úžasná hudba robí tento príbeh ešte nádhernejším. Veľmi sa mi páčilo aj stretnutie Asha a jeho Charizarda, až som dúfala, že sa k nemu vráti... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Z prvních tří pokémonních filmů je tenhle rozhodně nejzajímavější, nejnápaditější a je v něm hodně fantazie. Jasně, není to velké umění je to celkem předvídatelné, ale pro děti i pro fanoušky seriálu nebo hry mi to přijde celkem adekvátní. Jasně, mohlo by to být dospělejší, ale tak na děti je zaměřeno především. Já jsem spokojený. Ani ty 3D animační prvky mi nějak moc nevadily. ()

Reklama

Reklama