Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hráč pokeru Huck Cheever je brilantní, ale současně vznětlivý a podléhající emocím. Dokáže během chvíle vyhrát sto tisíc dolarů, ale stejně rychle o ně dokáže přijít. Ovládá všechna tajemství hry a má talent dokonale číst v lidech, který zdědil od nejlepšího z nejlepších - svého otce L. C. Cheevera, dvojnásobného světového šampióna. Nedokáže mu ale odpustit, že dal pokeru přednost před rodinou. Aniž si to uvědomuje, dělá vše pro to, aby ho porazil. Příležitost se mu naskytne v podobě nadcházejícího šampionátu. Potřebuje získat deset tisíc dolarů jako základní vklad. Zatímco se snaží získat peníze, střídavě vyhrává a prohrává, brzy se velmi zadluží. Narazí také na prvního člověka, v němž nedokáže číst a neví, co si o něm myslet. Je jím upřímná a poctivá Billie, která se chce v Las Vegas uchytit jako zpěvačka. Huck ji přitahuje, ačkoli si o něm nedělá velké iluze, protože zná patologické hráče. Scházejí se a Billie ho pomalu učí brát život a lásku stejně vážně jako karty. Pokud měl Huck naději, zahodí ji, když jí po společné noci sebere peníze na hru... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (141)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $55miliónovTržby USA $5,758,950Tržby Celosvetovo $8,382,477Tržby za predaj DVD v USA $853,973 //počet predaných kusov 42,720║ a čo na tomto stálo $55miliónov?? ale ináč v pohode film, kde má rád kartové hry si to užije ešte o niečo viac, pre mňa v pohode, Eric Bana to ustál /60%/ ()

marek29 

všechny recenze uživatele

Docela chytlavá pokerová záležitost o taťkovi, kterýmu jako zázrakem jde celej film o pokeru karta. A to do té míry, že si až říkáte jestli nepřeskočil film plynule do sci-fi. 😡 jo a taky o pokerovým gamblerovi (jeho synovi), který se zabouchne do mladičké blboučké holky, která v něm čte jako v knize. A to přesto, že je to hráč pokeru. No mrkněte.. Dávám 4* ()

Reklama

Witta 

všechny recenze uživatele

Spise nez o stesti ve hre, jde o to, aby se hlavni hrdina naucil vyhravat za cenu drobnych proher. Docela prijemne se na to koukalo, ackoliv mi prislo, ze tech proher, kterych musel Eric Bana vytrpet na ceste za vysnenym turnajem je preci jenom moc a tim spis mi nesedlo finalni vyusteni. Ale nenudil jsem se, tak ok.. ()

Specs 

všechny recenze uživatele

Hlášky: Sharkey: - "Zvyšoval jsi a nic jsi neměl?" Huck Cheever: - "Někdy nic stačí." & Billie Offer: - "Víš co si myslím? Myslím si, že se každý snaží nebýt sám." & L. C. Cheever: - "Máš to převrácený, mladej. Hraješ karty tak jak bys měl vést svůj život. A svůj život vedeš tak, jak bys měl hrát karty." & Huck Cheever: - "Mám vstupný do turnaje." Billie Offer: - "To si jel tu dálku, aby jsi mi řekl tohle?" Huck Cheever: - "Jsi jediná, komu jsem to chtěl říct." ()

gicous 

všechny recenze uživatele

Přijemný malý filmeček o pokeru, který jsem skousnul i já, ačkoli karbaník nejsem. Motiv otec-syn je totiž natolik výživný, že dokáže zaujmout i mezi zaplavou žetonů, hracích automatů a karet. Vedlejší motiv romantického filmu už působí trochu zbytečně a nadstavbově. Ale to mně nemohlo zastavit, abych si závěrečný turnaj s vitězoslavným velkorysým gestem Hucka patřičně užil. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (6)

  • Na autenticitě filmu přidává skutečnost, že v některých scénách se u pokerových stolů objevují i známí pokeroví profesionálové. Mimo jiné jsou k vidění američanka Jennifer Harman, kanadský profesionál a v té době pravděpodobně nejoblíbenější hráč Daniel Negreanu či Doyle Bronson, přezdívaný „The Godfather of Poker“. (JardaBauer)
  • Film měl mít původně premiéru už 8. září 2006, ta byla ale následně oddálena na 16. března 2007. Těsně předtím však byla premiéra ještě jednou posunuta, a to na 4. května 2007. K filmu existuje několik plakátů, na kterých je uvedeno původní datum vydání 8. září 2006. (HappySmile)
  • Portrét (ve skutečnosti zvětšená fotka) pověšený na stěně během závěrečné hry zobrazuje Bennyho Biniona, původního majitele Horseshoe, na jeho ranči v Montaně. (HappySmile)

Reklama

Reklama