Reklama

Reklama

Doom: Annihilation

  • Austrálie Doom: Annihilation (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Skupina mariňáků odpoví na nouzové vysílání a vypraví se na odlehlou vědeckou stanici na Marsu. Jakmile ale do tajného zařízení dorazí, tak zjistí, že se něco opravdu zle pokazilo. Vědcům se totiž nepovedl jeden z jejich experimentů a otevřeli portál do míst, kde se to jenom hemží krvelačnými démony. Těm se ale mezi lidmi zalíbilo, a tak se rozhodli, že by ze Země rádi udělali další peklo. Na partě vojáků tak bude, aby tomu zabránili. Jsou totiž jedinou naší nadějí. (topr harley)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (97)

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Škoda, že šeredná hlavní představitelka v půlce filmu ztratila helmu. Naštěstí ale neztratila hlavu a docela hustě to tam kosila. Kamera i choreografie bojových scén vůbec nebyla špatná, atmosférou to chvílema dokonce připomínalo vetřelce na penzi. V půlce jsem se sice občas nudil, ale když Amy Mason našla speciální plazmovou zbraň, která by vohla v zádech i Arnolda Schwarzeneggera, začalo to mít zase grády. Zdejší nízké hodnocení si to rozhodně nezaslouží, takže dávám slabší tři hvězdy. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Hned na začátek vůbec nechápu proč roli Doomguy ztvárnila žena prostě tohle byla chyba a to fakt velká. Řekl jsem si, že k filmu budu přistupovat jen jako k obyčejnému jednoduchému sci-fi výplachu a to se nakonec fakt vyplatilo. Umělé kulisy, gumové monstra a levné efekty s nic moc herci mi nakonec vůbec nevadili a já si tenhle film prostě užil jak nejlépe jsem mohl a bez problému dám 3 hvězdy. 55% --- 5/10 IMDb ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Sice to není žádná převratná podívaná, ale na rozdíl od toho dražšího a slavnějšími jmény obsazeného předchozího filmu jsem tentokrát měl alespoň pocit, že tvůrci vědí, co dělají a co chtějí diváci od něčeho jménem Doom vidět. Zklamal mě ovšem konec ve stylu "Tak, a teď už jim došly peníze, víc toho nebude". ()

ApsidalTill odpad!

všechny recenze uživatele

Druhá filmová adaptácia kultovej FPS DOOM naplnila naše očakávania. Nanešťastie pre snímok samotný, je to myslené v tom naj negatívnejšom zmysle ako sa len dá. Treťotriedna šou z produkcie Bulharskej továrne na otrávené dáždniky, sa ocitla na internete, a ja sám som sa podujal a ten skvost si pustil. Výsledkom mojej odvahy je čiastočná mozgová obrna na ľavú stranu a mierne mravenčenie v končekoch prstov na pravej ruke. Pokiaľ chcete rovnako zaujať postoj k celému tomuto spracovaniu, ktoré sa chcelo a teraz citujem režiséra; "Vyvarovať chýb z minulého filmu", určite si ho nájdete po pár kliknutiach. Následne už len stačí prečkať 48 hodín komatického stavu, vyhodiť špinavý matrac do najbližšieho kontajnera a udeliť hodnotenie. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

V životě už jsem viděl mnohem větší sračky. Jasně, jet o laciný céčko, lokace ve studiu, naprosto druhořadí herci i viditelné produkční nedostatky, ale překvapivě slušná akce i efekty a já tak nějak prostě můžu, když se někde objevují zajímavá monstra. Vynechat to z názvu slovo Doom, bylo by to vlastně slušné béčko na jeden znuděný večer. Už z traileru to křičelo levností a poloamatérismem, tudíž jsem nečekal nic, ale vůbec nic, třeba něco ve stylu druhé Hvězdné pěchoty a ono to i díky dobrýmu konci (nejlepší pasáž z filmu) není vlastně až tak příšerné, jen je to s podivem místy fakt děsný, aby to zase v některých aspektech docela fungovalo. Doom s Rockem jako jeden z mála žeru a jeho mizerné hodnocení nechápu dodnes, takže logicky musí mít daleko horší film s názvem Doom ještě daleko horší hodnocení. Čekal jsem to 100x horší.35%. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (8)

  • Jeden z mariňáků v boji zakřičí „I'm your Ultra Nightmare“, přičemž u spojení Ultra Nightmare se jedná o tu nejtěžší obtížnost na kterou se dá hra „DOOM“ dohrát. (NiWi)
  • Jedním z prvních lidí, na které posádka po svém vstupu do základny narazí, je voják UAC William Blazkowicz. Tímto tvůrci odkazují na slavnou videoherní sérii „Wolfenstein“, na které pracovali tvůrci série „Doom“ ID Software u titulů „Wolfenstein 3D“ a „Spear of Destiny“. (SaNcHeZ_cz)
  • Natáčelo se v Sofii, hlavním městě Bulharska. (BMW12)

Reklama

Reklama