Reklama

Reklama

Doom: Annihilation

  • Austrálie Doom: Annihilation (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Skupina mariňáků odpoví na nouzové vysílání a vypraví se na odlehlou vědeckou stanici na Marsu. Jakmile ale do tajného zařízení dorazí, tak zjistí, že se něco opravdu zle pokazilo. Vědcům se totiž nepovedl jeden z jejich experimentů a otevřeli portál do míst, kde se to jenom hemží krvelačnými démony. Těm se ale mezi lidmi zalíbilo, a tak se rozhodli, že by ze Země rádi udělali další peklo. Na partě vojáků tak bude, aby tomu zabránili. Jsou totiž jedinou naší nadějí. (topr harley)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (97)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Trochu šikanovaný film který není vyloženě špatný. Jsem celkem fanoušek DOOMA a nemůžu se dočkat Doom Eternal ale přijde mi že plno lidí tenhle film hejtí jen kvůli ženský.....Což je neuvěřitelné zrádcovství, kde je sakra Doom Guy? Nicméně scénárista musel přijít s nějakým scénářem ale změnil tu nejzákladnjší věc. Plno odkazů potěší a akce je celkem dost. Nejvíce se mi líbil konec v "pekle". Mohlo to být 1000x lepší ale i horší. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ale tak 22 procent k dnešku je těžký úlet. Určitě je to lepší než většina Asylum filmů a většina filmů podle hry od Uwe Bolla (minimálně House Of The Dead a Postal). Na to jakou jsem čekal z trailerů megasračku tak mě to docela překvapilo. Mínus za tu hlavní ženskou a jednu z vojínek, kterou jsou spíše k smíchu a celý film zbytečně snižují nemluvě o tom , že s tou bfg vypadá přirozeně asi jako Rambo s vařečkou. Konec už je píčovina kdy hlavní záporák představí svůj plán a chcípne a následuje nečekaná pointa s tím, že stejně ten plán vyšel. Optimálně 40 procent 20 procent přidám abych nasral tady ty co si hrajou na odborníky. P.s. nadávat na to, že debilita můžou jen debilové to můžou dat rovnou odpad 90 procent filmům v čele s Avengers, 300, Avatarem atd. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

V životě už jsem viděl mnohem větší sračky. Jasně, jet o laciný céčko, lokace ve studiu, naprosto druhořadí herci i viditelné produkční nedostatky, ale překvapivě slušná akce i efekty a já tak nějak prostě můžu, když se někde objevují zajímavá monstra. Vynechat to z názvu slovo Doom, bylo by to vlastně slušné béčko na jeden znuděný večer. Už z traileru to křičelo levností a poloamatérismem, tudíž jsem nečekal nic, ale vůbec nic, třeba něco ve stylu druhé Hvězdné pěchoty a ono to i díky dobrýmu konci (nejlepší pasáž z filmu) není vlastně až tak příšerné, jen je to s podivem místy fakt děsný, aby to zase v některých aspektech docela fungovalo. Doom s Rockem jako jeden z mála žeru a jeho mizerné hodnocení nechápu dodnes, takže logicky musí mít daleko horší film s názvem Doom ještě daleko horší hodnocení. Čekal jsem to 100x horší.35%. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Je hodně vidět, že je to laciný a taky, že herci nestojí za nic. Některý odkazy na tu hru jsou fakt top a dokonce si dělají i srandu z Wolfensteina. Kdyby se nad tím někdo zamyslel a napsal scénář nebo dialogy s rozumem tak to mohlo fungovat. Je to škoda protože DooM je od dětství srdcovka. Hlavní ženská role nestojí za nic a scény s peklem docela ušli ale není to dobrý a je to škoda hodně velká škoda. 30% ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Mám s tím filmem dost problémů, ale jeden mi skoro nedá spát.....a to, proč se v hlavní roli objevuje postava ženského pohlaví......ono jméno DoomGUY by asi mělo hned napovědět, že do této role by se měla obsadit nějaká pořádná hora svalů a ne osoba, jejíž váha sotva dosáhne hodnoty 50 kg. Pro mě absolutně nepochopitelné. Kromě toho je to taková spleť plná logických děr, jaká se často nevidí. I tak to ale nabídne v pár sekvencích vskutku koukatelnou akci (berte to ale tak, že to myslím v rámci céčkové až déčkové produkce), jenž vygraduje na konci slušně uspokojivým finále (zamrzí, že asi z důvodu bídného rozpočtu jsme se dočkali jen tohoto segmentu odehrávajícím se v samotném pekle). O hercích radši asi zamlčím, protože tak špatné výkony ve mě zanechaly dost otřesný dojem, na druhou stranu jsem se někdy nad tou velikou špatností v tomto ohledu srdečně zasmál, tak aspoň něco. Doom z roku 2005 oproti tomuto výtvoru funguje skoro ve všem, když to srovnám, tak verze s Rockem vypadá jako snímek oceněný deseti Oskary. Smutný fakt. Za mě dávám 25 % ()

Galerie (42)

Zajímavosti (8)

  • Natáčelo se v Sofii, hlavním městě Bulharska. (BMW12)
  • Studio Id Software, které stojí za hrami „Doom“, se od tohoto filmu výrazně distancovalo a nechtěli s tím to filmem mít nic společného. (Yoshitsune)
  • Jméno hlavní postavy Joan Dark (Amy Manson) je slovní hříčka, která odkazuje na jméno Joan d'Arc, tedy legendární francouzskou hrdinku, která osvobodila Francii od anglické nadvlády. (NiWi)

Reklama

Reklama