Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní postavou německého filmu režiséra Anthonyho Hickoxe je dentista Max Tyler (Armand Assante), jehož profesní kariéra i poklidný život se náhle zhroutí a on se rozhodne, že si přisvojí totožnost svého zemřelého bratra a shrábne peníze ze životní pojistky. Netuší ovšem, že jeho bratr měl mnohem vážnější trable než on sám a že chytře vymyšlený plán se změní v děsivou past se smrtícími důsledky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Damiel 

všechny recenze uživatele

Je to takový divný... Chvíli se mi zdálo, že by to mohlo jít, ale pak se to celé rozplizlo (po scéně v hotelu) do neuvěřitelné slátaniny, která naštěstí po hodině a půl doklopýtala do cíle. Líbila se mi jenom ta scéna, jak Armand Assante sedí na pláži s flaškou v ruce a kouká na moře... ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Tak se zase všichni uklidníme a začneme používat hlavu. 23%? No jasně. Možná by občas nebylo špatný mít vlastní názor. Smrtící důsledek sice není nijak extra originální, ale jinak jde o solidně udělanej béčkovej thriller, ve kterým exceluje Armand Assante, kterýmu spolupráce s režisérem Hickoxem evidentně svědčí. Pořád se tu něco děje a Assante má navíc neuvěřitelně sexy parťačku. Takže na mizerných 23% to není ani náhodou. Jo a tohle je německej film úplně stejně, jako je Edith Piaf film českej. 70% ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama