Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Otec se svým synem a dcerou se dostávají do tábora Arawak, kde si chtějí užít klidnou plavbu lodí po jezeře. Jejich bezstarostné chvíle končí ve chvíly, když se jejich loď srazí s motorovým člunem, což má za následek tragickou událost - smrt jejich otce. O několik let později se na toto místo vrací další návštěvníci, ale jejich příjezdem se zde rozpoutá krvavé peklo. (Chupacabre)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

kajda.l 

všechny recenze uživatele

(Homo)sexuálně nekorektní slasher bez sexu!? Asi ano. Slasher bez koz? to neberu! Mužské postavy do jedné k zblití, nejen úchylným outfitem, ze kterého mi bylo víc šoufl, než z kostýmů z brazilské gay parády. Ženské postavy na tom nebyly o moc lépe, šeredné závistivé a blbé. Naštěstí hlavní "hruška" s překvápkem povětšinou jen někde seděla, blbě čuměla s vyvalenýma očima a vyslovila asi tři holé věty. Za což díky, jelikož dialogový průjem ostatních neherců byl tristní. Ono povětšinou ani o dialogy nešlo, většinou se jen banda idiotů nesmyslně přeřvávala a dělala nesmyslné věci. Na filmu mě vlastně zaujaly dvě věci a to perfektní masky! (obětí) a také bych rád viděl do hlavy pana(í) Hiltzika, který před a v době natáčení patrně trpěl těžkou krizí vlastní sexuální identity. Nehororové, odporné, zvrhlé, nekoukatelné a zvláštní. Laciné slashery hlavně 80' let mám rád, ale tohle bylo příliš divné. A tak zatím nehodnotím, pocity však jsou spíše odpadové. A ne, po opakovaném projetí filmu tento slasher opravdu nic nenabízí a naopak postádá to hlavní...KOZY! Takže za 20% ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Na film se musím dívat z jiného úhlu a nemohu ho hodnotit stejně jako filmy z roku 2008. Přece jen rozdíl 25 let je tu znát, ale...... rozhodně jsem se u filmu nenudil. Tábor byl opravdu hnusný, taky jsem byl na podobném pionýrském táboře, taky se tam děly věci, takže mi během sledování filmu naskakovala husí kůže.... V Sleepaway Campu byla šikana kam jen dohlédneš, hnusní spolubydlíci, závistiví rádoby kamarádi, pedofilní kuchař...... prostě děs! A být s Angelou na pokoji, rozbil bych ji hubu! Mimochodem na táboře jsme měli taky takového Angeláka. Taky jen seděl a čuměl, nemluvil, kam jsi ho postavil, tam stál, bál se cokoliv dotknout.... nakonec skočil přes zavřené okno. A odvezli ho na psychiatrii... Takže tento film může být klidně realitou..... ()

Reklama

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Sleepaway Camp je naprosto typický představitel slasherového subžánru, který ničím zvláštním nevyniká, ale zcela splňuje daná žánrová kritéria, je docela zábavný a proto je dnes již považován za kultovní. Vedle tématicky identického Friday the 13th je to rozhodně slabší odvar, což jsem ale tak trochu čekala. Zabijáka zde sice neznáme od začátku, avšak domyslet kdo to je není těžké, vzhledem k tomu, koho zabíjí. Vražd je, na rozdíl od navazujících dílů, poměrně málo a většinou z nich ani nic nemáte, protože to podstatné se odehraje mimo záběr kamery, ale určité míra napětí, i když nevelká, zde je. Taky musím dodat, že to není nic pro někoho, kdo nesnáší filmy věnující se vztahům mezi teenagery, protože toho si v tomto případě užije až moc. Musím ale říci, že mě to docela bavilo a ani jednou jsem se nepřistihla, že bych se vysloveně nudila a tak Sleepaway Camp hodnotím jakožto průměr. P.S.: To "překvápko" na konci na mě působilo (sama nevím proč) takovým divným způsobem děsivě. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Ďalšia z mojich srdcoviek, tentokrát s trošku pomalšou atmosférou, ale prepracovaným príbehom a samozrejme nezabudnuteľnou záverečnou pointou. Nechýba tá neopakovateľná 80´s atmosféra a vynaliezavé vraždy, samozrejme sa to všetko odohráva v krásnom lesnom prostredí. Vždy si tento film rád pozriem znovu. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Najprv som videl všetky ostatné časti okrem toho 30 minútového.A konečne sa mi podarilo pozrieť aj tento.Už na začiatku som pochopil že film bude chýbať podstatná časť logiky.No tu Angela začala ,jej bitúnok začal písať svoju históriu.Má to 31 rokov a tak k tomu pristupujem,keby to bola nová snímka nemala by u mňa šancu a Angela tam bola ešte mladučká a skoro vôbec nič nehovorila.Tá pointa po nej sa mi mala vykriviť sánka ale to sa nestalo.Už som ju začal tušiť vtedy,keď jedna z namyslených čupiek jej vyčítala že nechodí vôbec do sprchy a vzápätí tam bola krátka spomienka na detstvo a tam to bolo už jasné.Tých vrážd tam nebolo veľa a aj niektoré sa tvárili čisto ako nehoda a nie ako chladnokrvná vražda.Táto časť je na dobrej úrovni ale aj tak to nieje nič výnimočné.Tu to začalo ale škoda že to tu aj neskončilo.Ked si niekto chce pozrieť camp horor nech najprv dá šancu The Burning a práve tu ma mrzí že nieje pokračovanie. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (14)

  • Vo filme sa posledný raz predstavil Mike Kellin. Zomrel na rakovinu pľúc tri mesiace pred premiérou filmu. (beso74)
  • Niektorí z mladých návštevníkov kempu zo začiatku filmu sú príbuznými členov filmového štábu natáčajúceho tento film. (beso74)

Reklama

Reklama