Reklama

Reklama

Epizody(22)

Obsahy(1)

Dlouho předtím, než se Liu Kang, Sonya Blade a Johnny Cage utkali s Shang Tsungem a jeho přisluhovači v turnaji Mortal Kombat, bojoval mnich Kung Lao (Paolo Montalban), zlodějka Taja (Kristanna Loken) a bývalý strážce Siro (Daniel Bernhardt) proti krvelačnému imperátorovi Shao Kahnovi, jeho mágovi Shang Tsungovi (Bruce Locke), jed plivajícímu Reptilovi (Jon Valera), čaroději Quan Chimu (Adoni Marapis) a jeho trojici nemrtvých vražedkyň (Dana Hee, Jamie Pressly, Renee Tenison), královně Kreeye (Fabiana Udenio) a její prvorozené dceři Vorpax (Tracy Douglas) či Scorpionovi (Chris Casamassa). Za podpory ochránce pozemské říše lorda Raydena (Jeffrey Meek) a princezny Kitany (Audie England) bojují o osud lidstva, rozhodnuti chránit ho za každou cenu, i kdyby jí měl být jejich vlastní život... (Chen)

(více)

Recenze (60)

Marius_ss 

všechny recenze uživatele

Jeden zo seriálov mojho detstva. Dnes mi to už pride riadne hlupučke, ALE, je tam jedno veľke ale, a síce perfektná hudba spojená s užasnými bojovymi scenami, ktore ma asi nikdy neomrzia. Rovnako je tam vela pekny sporo odetych žien a k tomu sympaticke postavy na čele s Raidenom. Navyše z konca som sa spamataval mesiace ak nie roky. Serial, ktory u mňa vždy bude mat špecialne miesto ()

Mr.Bulanek 

všechny recenze uživatele

Proc se podivat na Mortal Kombat? 1. Spousta vybornych souboju. 2. Zeny, spousta peknych spore odenych, kolikrat byly prsa tak napechovane ze uz uz vypadalo ze neco vykoukne ven, 3. SPOILER Konec velmi drsny a hodne necekany konec opravdu to tak zakoncili? Po shlednuti posledniho dilu sem nevericne sedel a uvazoval "Neni nekde zasity jeste jeden dil??" Za konec mam chut jeste zvednout hodnoceni i kdyz to vypada divne. A proto u me zaslouzene 4*. ()

Reklama

alienemo 

všechny recenze uživatele

Slušne rozpracovaný svet mortal kombatu. Seriál ma podľa mňa slušne spravené prostredie, kulisy, súboje su väčšinou na veľmi dobrej úrovni. Dosť ma však trápia povrchne prepracované postavy a dosť stupídny dej väčšiny epizód, ktoré sa začinajú opakovať podľa zabehanej schémy. Celkove sa však drží seriál celkom dobre až do prichodu Kreeye. Odvtedy idu diely dole vodou až po neskutočne dobré a prekvapujúce finále. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Zapomenutý seriál, který si k mé velké radosti bere z herní mytologie opravdu hodně a vše rozvádí do místy překvapivých rovin. Jenže časem ustupuje ústřední linie stranou a trojice poněkud mělkých hrdinů upadne do stereotypních epizod typu "dívka je nalákána do pasti halucinací svého zemřelého otce", které jako by vypadly z laciností typu seriálového Pána šelem. O to větší překvapení bylo pak finálové zakončení, které kromě silně duchovní linie přidává i téměř neustálou akci a hlavně konec, u kterého budete přemýšlet, jak je možné, že vám nedošlo, že zkrátka přijít musel. ()

Blue.Shark 

všechny recenze uživatele

Totální srdcovka. Tenhle seriál ukazuje, že i za málo peněz se dá udělat hodně zábavy. V hodně scénách zjistíte, že kouř, který se drží při zemi je tam jen kvůli skrytí koberců a celkově se zasmějete spoustě věcí. Bojové scény ale opravdu stojí za to a hlavně musím vyzvednout umírněné používání provazů, které, ač je vidět, většinou vůbec nepůsobí rušivě. Pak nemohu zapomenout na ultra-skvělého Chrise Casamassu (Scorpion), dokonalého Adona Marapise (Quan-Chi), hodobóžového Bruce Lockea (Shang Tsung), neuvěřitelného JJ. Perryho (Sub-Zero) a všechny ženské hrdinky až na Taju :)) A závěr seriálu, to není ani tak "tečka", jako spíš pořádná "teč" za dobrým, ale málo známým seriálem :) ()

Galerie (15)

Zajímavosti (5)

  • V seriálu Mortal Kombat: Conquest (od r. 1998) se objevily 3 videoherní postavy, které do té doby nebyly ztvárněny ani v jednom z hraných filmů (Mortal Kombat – 1995, Mortal Kombat 2: Vyhlazení – 1997) – Kung Lao (z „Mortal Kombat II“), Quan-Chi (z „Mortal Kombat Mythologies: Sub-Zero“) a Reiko („z Mortal Kombat IV“). (Kenoth)
  • Postavy Siro, Taja, Vorpax, Qali, Kreeya, Omegis a Master Cho neboli súčasťou videohier, ale boli vytvorené len pre seriál. (jdavid)

Reklama

Reklama