Reklama

Reklama

Recenze (8)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Troma párty so všetkým , čo k nej patrí - maskoty / nahotinky / ketchup / žvásty / prízemný humor , a hlavne recesia.....Ten kto nekonzumuje výrobky z tejto dielne , bude to sledovať chrbtom. Pre ostatných úlet , akých Lloyd vypotil za svoju úspešnú kariéru už hromadu. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

TOHLE , záměrně píšu tohle a ne tenhle film, vzniklo jako oslava třicátin Tromy a je to docela mazec. Příběh žádný (jako by to byla u Tromy novina), nechutností dostatečně, starých zasloužilých tromáckých herců spíš míň a hlavně všude vyvalené kozy a pipina zJulie Strain v jejím opus magnum. Co taky čekat od něčeho co spojuje prsatky + zombíky + kanibalismus ... Navrch je tu ten tlusťoch z LOSTu a Oliver Stone namluvil audiokomentář, který se občas sám spustí jako primární zvuková stopa. .. Takže asi tak. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Film plný prdů, hoven, vytejkajích beďarů, koz, prdelí, střev a zase hoven. Naprosto nechutná ujetost. Vhodné jen pro ty co znají Tromu a jejich tvorbu. Pobavilo ubodání vyrvaným pinďourem. ()

Iva8bitova 

všechny recenze uživatele

První půlka solidní videobrak se striptýzem a honícím somrdetektivem. Druhá půlka cvičení v tom, jak natáhnout stopáž, když nejsou peníze a natočený materiál není zrovna strhující. ()

merlinovic 

všechny recenze uživatele

Dva příběhy spojené do jednoho filmu které popíšu asi takhle: Kozy, kozy, kozy, prdění, kozy,kozy, prdění a vraždící kudlanka jo a abych nezapomněl tak ještě kozy. Druhá část je pak zaostřena na Kozy, kozy, prdění, kozy, zarostlou pipku, vraždící lesbické upírky a kozy. V druhé části filmu už zřejmě docházeli peníze takže je zde podstatně méně koz než v první části škoda ;) ()

Reklama

Reklama