Reklama

Reklama

Recenze (4)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Výborný. Šel jsem do toho jenom se znalostí strohé anglické synopse a s vědomím, že režisér je pravděpodobně řemeslně schopnej týpek, což bylo asi to nejlepší, co jsem mohl udělat. Perfektně natočené, strašidelné a hlavně s vynikajícím, úplně nepředvídatelným scénářem. Dlouho jsem si myslel, že mám film celej krásně přečtenej (a stejně mi to nevadilo, protože jde o skvělou žánrovou práci), no ale pak jsem se nestačil divit... Víc prozrazovat nebudu. Jděte do toho. ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Slušný krimi thriller ochucený jemnými hororovými prvky. Relativně atypické skloubení žánrů dává filmu šťávu a s hororem by možná neškodilo trochu přitvrdit. Scénář je ale i tak dostatečně mysteriózní a napínavý, zejména díky velmi pozvolnému odkrývání karet. 7/10, mimochodem skvělá narozeninová scéna :) ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Asi najdospelejší Lam. Nielenže mu tam funguje paranormálna, hororová línia, ale veľmi umne ju dokázal skĺbiť do detektívnej, hlavnej roviny príbehu. Najväčšia sila spočíva vo vážnosti s akou film pristupuje k dejovým zvratom, postavám aj akcií. Naháňačka v aute alebo prestrelka na chodbe sú úplne chuťovky. Pričom si ako divák nie sme úplne istý čo vlastne sledujeme. Čo sa z toho vyvinie. Čo je znova veľmi zvláštny a invenčný prístup. Koniec možno pôsobí trošku úsmevne vo finálnej pointe, ale mne osobne to nevadilo. Prijal som to práve vďaka vážnosti snímku. Za mňa veľmi príjemné prekvapenie, ktoré nielenže robí česť jeho ranným filmom, ale aj v tom hlavnom modernom prúde, sa tento film nemá dôvod stratiť. Teda za predpokladu, že sa k nemu ľudia dostanú.  A Tony Leung Ka- fai je v úlohe workoholického, podozrievavého a výbušného policajta perfektný. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama