Reklama

Reklama

Buffy, přemožitelka upírů - Série 5

(série)
USA, (2000–2001), 16 h 20 min (Minutáž: 43–45 min)

Tvůrci:

Joss Whedon

Hrají:

Sarah Michelle Gellar, Nicholas Brendon, Alyson Hannigan, Anthony Head, Emma Caulfield Ford, James Marsters, Michelle Trachtenberg, Jennifer Slimko (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Když se zdá, že je v Sunnydale alespoň na chvíli klid, objeví se Buffyina sestra a s ní i pomstychtivá Harmony, která chce se svým týmem upírů porazit přemožitelku. (Varan)

Recenze (4)

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fantastická séria plná srdcervúcich momentov! Túto sezónu som naplnoo vychutnal od začiatku až do konca. Top postavy série: Spike, Buffy, Xander, Anyanka, Dawn, Glory, Harmony Silné stránky: dychberúci príbeh, skvelá výprava, kontinuita, Spuffy, sesterský vzťah medzi Buffy a Dawn, emocionálne a srdcervúce momenty, nabudenie pocitu beznádeje, ponorenie sa do Slayer histórie, rozvíjanie Lore-u, vysoká úroveň mágie, Glory ako Big Bad Slabé stránky: žiadne Najlepšie epizódy: Family, Fool for Love, Into the Woods, Checkpoint, Crush, The Body, Intervention, Tough Love, Spiral, The Gift ()

Petra321 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak toto bolo... niečo. Na začiatku som naozaj netušila, čo môžem od série očakávať. Kde sa tu vzala Buffyna sestra, o ktorej nebola v predošlých štyroch sériách ani zmienka? Našťastie sa vzápätí všetko vysvetlilo a to ma ešte viac nabudilo k tomu, aby som pokračovala ďalej. Hlavný záporák bol naozaj originálny, milovala som jej povahu a popravde, vedela by som si predstaviť, že Glory by sa podobne ako Anya pridala na stranu Buffy. Spike opäť hviezdil, tam sa ani nie je o čom baviť. Som nesmierne rada za to, čo Buffy urobila (nemyslím ten koniec, ale to pár epizód pred ním) a verím, že sa to odteraz bude vyvíjať iba tým správnym smerom. Youtube mi už stihol prezradiť, čo sa bude diať ďalej, ale vidieť to takto pekne za sebou bude predsa len niečo iné. ()

Reklama

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátá série se opravdu povedla. Můžou za to hlavně dva skvěle napsané a zahrané charaktery dvou vedlejších postav. Anya, ex-démonka pomsty, nyní Alexova druhá polovička, a Spike, zdánlivě nenapravitelný upíří "dobrák". Tyto dvě naprosto svérázné postavy dodávají seriálu pořádnou šťávu a náboj, díky kterému si Buffy udržuje nesmírně vysokou laťku. ()

Galerie (154)

Zajímavosti (4)

  • V originálním znění můžeme slyšel češtinu. Mniši, kteří ukrývají „Klíč“, pochází pravděpodobně z Moravy. (ArsenalEagle)

Reklama

Reklama