Reklama

Reklama

Pulec a velryba

  • Česko Žabka a velryba (více)

Jedinečný příběh z prostředí nádherného kanadského pobřeží o dobrodružství dvanáctileté dívky Daphne a jejího nejlepšího kamaráda, delfína Elvara. (Sunfilm)

Recenze (8)

hygienik 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že "rybie" filmy made in USA sú podstatne lepšie než toto, ale nie som cieľovka. Je možné, že mi film znechutil hrozný dabing. Väčšina postáv sa mi zdala trochu divná, o samotných dialógoch ani nehovoriac. Pred 30 rokmi to ale nepochybne bol hit. V prípade neamerických rodinných filmov som presvedčený, že vysielať v TV kusy spred roka 2000, už naozaj nemá zmysel. Časy sa menia... ()

Sibork 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně skutečně srdcovka, protože film na mě působil skromně a upřímně. Osobně si myslím, že co se týče děje, tak to trumfne všechny díly zachraňte, Willyho i delfína flipa (filipa). Neotřelé tváře tam hrají, a rozhodně to má své kouzlo. Hlavní hrdinka je občas trochu rozmazlená a člověk by měl chuť jí praštit, ale když to přežijete, tak si užijete poměrně zajímavý a řekl bych i poučný film. ()

Reklama

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Škoda, že je tento film zpracovaný tak trochu jako do televize, protože to klidně mohl být celovečerák za pět hvězdiček. A hlavně bych příště prosil méně úžasná zvířata a ubral dojemných scén, protože mi ke konci slzy tekly fakt proudem. Ještě musím říct, že ten film snad musel být napsán přímo pro žabku, tedy herečku, vlastním jménem Fanny Lauzier, která svou roli ztvárnila úplně neskutečně dokonale. 90% ()

balba 

všechny recenze uživatele

Je dospívající dívka Daphne malá mořská víla nebo geniální zooložka?Jejím nejlepším přítelem je totiž delfín Elvar a zvukům , které dívka vytváří na svou flétnu , rozumí i ostatní delfíni.Dokáže slyšet i zpěv velryb.Když se jednou snaží zachránit , je zraněna zlým rybářem.Její mořští přátelé jí ale určitě nenechají na holičkách. Hrají tam :Fanny Lauzierová , Marina Orsiniová a Lise Thouinová.Velmi oceňovaný film pro děti. ()

troufalka 

všechny recenze uživatele

Ach Vojtino, Vojtino! Narvat anglický text do překladače umí každý moula! Ještě to chtělo ho aspoň trochu učesat, než ho někdo prostoduše bez myšlení schválí ... A my co jsme viděli, aspoň víme, kde brali tvůrci Zachraňte Williho inspiraci. Nenáročný dětský film. Viděno v rámci Challenge Tour 2017. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama