Reklama

Reklama

Sex a zen

  • Hongkong Yu pu tuan: Tou qing bao jian (více)
Trailer

Příběh vycházející z čínské erotické klasiky sedmnáctého století! Mladý muž, který se ožení s bohatou, avšak plachou dívkou, hledá uspokojení v nemravném životě. Časem ale usoudí, že jeho přirození je přiliš malé a nechá si proto transplantovat koňský pyj. Jeho výkonnost tím neuvěřitelně vzroste - zástupy chtivých dívek jsou pak hravě uspokojeny! Pomstí se podvedení manželé? (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

JAn 

všechny recenze uživatele

Mladý učenec (výborný Lawrence Ng), typický hrdina a pro tento druh filmů, se vydává, v rozporu s budhistickým učením "vakového mnicha", na svou pouť svádění vdaných žen. Pro dosažení svého cíle a naplnění vlastní filozofie dokonce podstoupí transpalntaci vlastního pyje za pyj koňský... Skrz na skrz zábavná a oduševnělá jízda plná skvělých hlášek, neotřelých nápadů, barev, sexu, přehrávaných orgasmů a nádherné hudby. Úžasná je i kamera, která neodhaluje víc, než má, potěší detailními záběry ňader třoucími se o bambus, řětězy, dřevěné tyče a hlavně nadchne idyličností a poetikou většiny souloží - především té lesbické se zlatou flétnou. Krása! Pro mě jednoznačně vrchol erotického odvětví CAT III. ()

anli 

všechny recenze uživatele

Uz s definici zanru je tu dost problem-takze jde o erotickou pohadkovou komedii?Aspon tak nejak jsem to citil ja.Ne ze by ve filmu nebylo par scen k zasmani a par dobrych napadu,ale cele to drzi jen tak tak pohromade a misty dost nudi.Spousta lidi bude kroutit hlavou,co to jako ma byt.Par dobrych erotickych scen tu je,patricne exotickych a misty dost zajimavych,takze milovnici erotickych fantazii budou spokojeni.Takze scenar je vlastne propojovani mezi jednotlivymi erotickymi scenami a reziser se snazi udrzet to pohromade a dat tomu nejaky smrnc.Uprimne receno v par momentech se mu to malinko zadari,ale opravdu jen malinko.S hodnocenim jsem dlouho vahal,protoze to fady fakt neni jednoduche,i kdyz to tak vypada.Filmarina to uplne spatna neni a tak to ma u me za rovnych 30%. ()

Reklama

Pekisan 

všechny recenze uživatele

You get excited when I wave my sword?.....Akcny film tazko, komedia urcite:))) pridal by som ze eroticka hoci by ste tazko hladali nejake pohlavne ustrojenstvo. Za to je tam par krasnych detialnych zaberov na prsia, a ze tie prsia teda su. Nejaky extra pribeh tam nie je. Skor sa film sklada z eroticky, velmi originalnych scen. Flauta vam uz nebude pripominat iba Prci, prci prcicky. Spomenul som kona?:)) ()

karry 

všechny recenze uživatele

Neřekl bych, že se jedná o akční komedii...Spíš by mi sedl výraz silně erotický, lehce komediální příběh. V dynastii Jiu se učenec Mei Yan Ching rozhodne zaujmout stanovisko proti buddhistickému puritánství a začne se dohadovat s mistry v otázce kompletní sexuální svobody. Poté, co si vezme za ženu Chao Yin, dceru bohatého muže, odejde na poznávací misi sexu. Ale jeho erotická dobrodružství pro něj začnou být frustrující v okamžiku, kdy se mu jedna žena vysměje pro jeho jeden a půl-palcový penis. A tak Mei Yan Ching přesvědčí nekonvenčního doktora k operaci - výměně jeho penisu za penis osla. Tato scéna je celkem vtipná. :) Jeho následná erotická dobrodružství a úspěchy se donesou až k manželce smírčího soudce. Mei se stane jejím seuxálním otrokem... (dojde i na Sádru/Maltu) Zatímco pohlavně frustrovaná Chaa Yin se pokouší najít uspokojení v odlišných oblastech. Je znásilněna a jako těhotná je prodána jako kurtizána...Film je plný erotických scén a místy i vtipný. btw. Asiatky mají velice pěkná těla... ()

Galerie (74)

Reklama

Reklama