Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Neznámí lidé s různými životními osudy – šofér limuziny, manželé před rozvodem, policista, prostitutka, mladí, čerstvě oddaní novomanželé a hotelový manažer -- hledají před nadcházející bouří útočiště v zapadlém motelu uprostřed nevadské pouště. Brzy je kdosi začne po jednom zabíjet. Jak vzrůstá napětí a hosté začnou jeden druhého podezřívat z tajemného vraždění, s překvapením zjistí, že je ve stejnou dobu na stejné místo vůbec nepřivedla náhoda... (AMC Czech)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (716)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Zajímavý horor s dost nečekanými zvraty. Ani by mě nenapadlo, že má James Mangold takový záběr. To, co začne jako obyčejná vyvražďovačka se nakonec promění v něco úplně jiného. Parta cizinců na sebe narazí v motelu v Nevadě uprostřed bouřky. Postupně začnou jeden po druhém umírat a začne vzájemné obviňování. Kdo je vrah? Konec jen dost zajímavý. Atmosféra je vážně super a hrají tam celkem známé osobnosti. "Ona je šlapka?" ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Malcolm´s Eleven.. Mangold není žádný režisérský ořežprut, co by nezvládl navodit thrillerovou atmosféru či neuměl účelně pracovat s flashbacky, o tom žádná. Cusack je tady výborný a to přitom kdyby mi chtěl vnutit svůj autogram, tak ho odmítnu (no, možná bych si ho vzal a pak vyměnil za deset podpisů Hanky Zagorové). Jenže, i když podobné náměty zbožňuji a vždycky si dávám v rámci vychutnání detailů repete, u Identity mě to nelákalo. Logické nesrovnalosti ignoruji, protože v tom domě, co vám roste na krku, je dovoleno vše, avšak celá historka mi přišla jako by násilně vykáceli tři hektary lesa, jen aby postavily psí boudu a pak, v rámci závěrečného Dickensovic Olivera, jí nainstalovali na stříšku satelit.. Onen háj pomerančovníků mi asocioval milovníka citrusů B.De Palmu a jeho Kainovu výchovu s J.Lithgowem. Ten se tehdy také nebyl schopen sám sebe dopočítat. Náhoda? ()

Reklama

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Do dneška jsem konec plně nepochopil a to jsem to viděl třikrát a dostal jsem odborný výklad! Ale to co konci předcházelo je tak skvělý thriller s krájitelnou atmosférou, že mi to ani moc nevadí!...Bože, teď si připadám jako ti idiotští lynchovci a bergmanovci, kteří píšou perly typu: Sice naprosto nechápu co se tam dělo a proč, ale je to jasných pět hvězdiček! ()

choze 

všechny recenze uživatele

Deset malých černoušků meets Psycho. Zručně napsaný a natočený thriller s pestrým obsazením, luxusní temnou a tajemnou atmosférou zapadlého motelu zalévaného nepolevujícím nočním lijákem a se závěrečným zvratem, u kterého se ani po opětovném zhlédnutí nemůžu rozhodnout, jestli se mi vlastně líbí nebo ne. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Mně osobně to moc nebavilo, obsazení mi bylo spíše nesympatické, děj podle mě není zrovna nějak extra zábavný, a celé to na mě působilo strašně lacině, pomalu jako nějaký televizní film natočený s pár kulisami a béčkovými herci (John Cusack jako jeden příklad za všechny). Vidět to tenkrát v kině asi mohlo být fajn, ale koukat na to dnes mi už přijde spíš jako ztráta času. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (17)

  • Na otázku "Kam vezl policista vězně" důstojník odpoví, že do Carson City. Ve stejném městě se odehrávala část filmu Con Air (1997), ve kterém John Cusack také hrál. (SG-1)
  • Přestože byl ze závěru filmu vystřižen jeden dialog mezi Johnem Cusackem a Rayem Liottou, tvůrci zde ponechali Liottu říkajícího Cucackovi: "Já jsem to neudělal." (HappySmile)
  • Když si herečka objednává pokoj, říká, že chce ten nejhezčí. Larry (John Hawkes) reaguje: " Osmička je útulná." Herečka ale bydlí v pokoji číslo 9. (Pepy)

Související novinky

Zemřel herec Ray Liotta

Zemřel herec Ray Liotta

26.05.2022

Ve věku 67 let zemřel herec Ray Liotta, známý například z filmů Mafiáni, Identita, Kokain nebo Země policajtů. O smrti herce informoval server Deadline, podle kterého herec zemřel poklidně ve spánku.… (více)

Co chystá režisér Logana?

Co chystá režisér Logana?

10.06.2017

James Mangold zabodoval už Identitou, Walk the Line nebo Vlakem do Yumy, kariérní vrchol ale slaví až letos díky Loganovi. Jelikož se jedná o Jackmanovu rozlučku se samotným Wolverinem, od začátku… (více)

Thriller s přísně utajenou zápletkou

Thriller s přísně utajenou zápletkou

29.02.2008

Hvězda extravagantní série HBO Tudorovci Jonathan Rhys-Meyers nezanevřel ani na účinkování v celovečerních filmech. S jeho jménem je už nějakou dobu spojována do současnosti přenesená adaptace… (více)

Reklama

Reklama