Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bůh a Satan jsou ve vlaku a diskutují o osudu tří osob. Tři příběhy dotyčných lidí jsou: Jeden zahrnuje blázinec s velmi zajímavými léčebnými plány. Další zahrnuje „klub smrti“ („death club“). Závěrečný příběh nám ukazuje dobrodružství „server of Satan“. Tohle je zvláštní film. (JasonCZ)

Recenze (2)

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Looserské hororové z-tko, ktoré je chvíľami sympaticky krvavé, ale absolútne nezvláda rytmiku, ani atmosféru (nehovoriac o práci so zvukom). Navyše tých pár dobrých nápadov (ruská ruleta v strednej časti) likviduje amatérčina každým coulom (tragickí herci, plastelínvé príšery, zábery prevzaté z iných filmov). Badmovies freakovia si pridaju hviezdu (až dve) navyše, pre ostatných platí ruky preč. 30% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Celkem povedená povídková konina kterou opravdu ničí ten "podpříběh" a první povídka. Ta byla opravdu tragická a přemýšlel jsem o tom že to vypnu ale nakonec jsem vydržel a byl jsem celkem dobře odměněn. Další dvě povídky mají totiž krev, zábavné efekty a celkově moc nenudí. Je sice pravdou že jsem asi nejvíce čekal až se tam objeví nějaká potvora(obří moucha či co to bylo neměla chybu) a i ty efekty byly takové špatné ale prostě mě bavily. A další nepovedenou věcí je ten vlak. Bože to disko a ten Bůh a Ďábel to bych totálně vyškrtnul protože to byla tragédie. Ale na jedno zkouknutí to jde. ()

Reklama

Reklama