Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kvůli formálním chybám ve vedení vyšetřování je LaRue propuštěn z vězení. Jeho první kroky vedou za Walkerem a Alex, kterým se okamžitě se svým triumfem pochlubí. Zakrátko začne Alex někdo tajně sledovat – a LaRue je vždy nablízku... (TV Nova)

Recenze (4)

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

LaRue podruhé. Dávám plný počet hvězd, byť mám epizodu jaksi okoukanou. Za scény jako je krysa na talíři, prohlídka LaRueova pokoje nebo škorpiony si však nejvyšší hodnocení zaslouží. LaRue se vrátí ještě jednou v další sérii. Mimochodem, v této epizodě se dozvíme adresu Walkerova ranče: SSR 86A, Springtown, TX 75550. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S LaRuem jde podle mě o nejslabší epizodu, což rozhodně neznamená, že by byla špatná. Naopak, první polovina epizody je skvělá, plná povedených scén (krysa na talíři, sledování v soudní síni a celkový psychický teror naší prokurátorky) a LaRue je jako extra psychouš s povedenými hláškami skvělý, lepší než minule. Ovšem ten konec mi vždycky přišel hodně uvalený, LaRue jednou ranou uspí Chucka na bůhvíjak dlouho (jindy neupadne do bezvědomí po daleko více ranách), takže má čas se vykecat s Alex, odvléct Chucka ven, přivázat ho a pustit na něj škorpiony (vskutku nápad hodný šílence). A pak ta dramatická scéna, kdy Chucka zachrání kůň, to jsem se pořádně zasmál. Závěrečný boj s LaRuem klasika, ale nic speciálního to není, takhle si podává každého druhého záporáka. Ten konec to pro mě celkově trochu shodil, tak pět nedám. Přesto povedená epizoda, jen s tím koncem to měli udělat nějak jinak (neříkám, že vím, jak by to bylo lepší). ()

Reklama

Reklama