Reklama

Reklama

Walker, Texas Ranger

(seriál)
  • USA Walker, Texas Ranger (více)
USA, (1993–2001), 152 h 15 min (Minutáž: 45–90 min)

Scénář:

Leslie Greif, Albert S. Ruddy, Paul Haggis, Rick Husky (více)

Hrají:

Chuck Norris, Clarence Gilyard Jr., Sheree J. Wilson, Judson Mills, Nia Peeples, Noble Willingham, Roxanne Hart, Gary Graham, Marshall R. Teague (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(196)

Obsahy(1)

Chuck Norris  se svým bojovým uměním ochraňuje zákon v Dallasu a jeho okolí. (TV Nova)

Recenze (1 002)

heyda 

všechny recenze uživatele

3 hvězdičky nejsou proto, že bych chtěl snad jít proti proudu. Ale prostě mě tenhle seriál kdysi bavil. A že Chuck Norris neumí hrát? Tak to musím oponovat. Mít v každém díle stejně zarputilou tvář jako on, jen tak někdo neumí. Některé ty povedené díly si doteď pamatuji, což se o mnoha jiných seriálech říct nedá. Takže ty vaše odpady moc nechápu, ale vsadím se, že na Norrise nemáte. Protože Chuck zná poslední číslo pí. A nejen to...Chuck nezná noc - není to tím, že by se snad Chuck bál tmy, ale tma se bojí Chucka Norrise. ;-) ()

Faidra 

všechny recenze uživatele

Mně už asi vážně docházejí síly, nic mě nenapadá a z těch komentářů přede mnou už taky nemůžu. Tak snad jen doplnění : Na počátku bylo slovo, které řekl Chuck Norris! Hvězdička za to, že se mi poštěstilo zahlédnout zrovna ten díl, kdy Chuck veze v pojízdném boxu svého koně, cestou pronásleduje nějaký zločinný element, a když se věci zadrhnou, vyvede koně ven, naskočí a na koni dostihne záporáka prchajícího autem. Jen nechápu, proč se o tohle plemeno koní dávno nezačali zajímat majitelé a trenéři dostihových koní. Kdyby to byla jenom blbost plná úderů a kopů, tak neřeknu. Ale to moralistické kázání a kupčení s indiánskou mystikou je už trochu moc. ()

Reklama

Matty 

všechny recenze uživatele

Slyšel jsem, že někteří lidé dokáží své jméno vyčůrat do sněhu, Chuck Norris do betonu. Co na to, že tahle chodící reklama na Total Gym neumí ani trochu hrát, dokonce ani střídat vícero odlišných výrazů. Za dávných časů, ještě před Kobrou 11, jsem hltal každou epizodu jeho úžasných dobrodružství a ani mi nevadilo, jak moc jsou si podobná a jak moc jsou blbá. Nedokážu si nijak racionálně odůvodnit, proč s nostalgickou slzou v oku dávám tři hvězdičky, ale prostě to tak cítím. (OK, Chucku, teď už bys mohl dát tu bouchačku pryč od mojí hlavy). Zajímavé komentáře: Pohrobek, Marigold, choze, Old Shatterhand, eye candy, cheyene, Triple H, Othello ()

Lavran 

všechny recenze uživatele

Objektivně za 1*, ale z hlediska komického jasných a zasloužených 5*. Opravdu jen vzácně se vyskytne něco tak neomaleně vtipného a přitažlivě idiotského, ač to tvůrci zamýšleli přesně naopak. Dokud bude ryšavec Chuck The Total Gym naživu (a jako, že to bude zatraceně dlouho), zlo (tj. pochybující mladiství, překupníci s hladkou moukou, kovbojové bez práce, dřevorubci, neonacisté a mimozemšťané v domácnosti...) se na trhu mocenského vlivu netrhne. ()

Hrabka odpad!

všechny recenze uživatele

Chuck Norris spí s polštářem pod pistolí... Chuck Norris umí dělit nulou... Když jde Bubák spát, každou noc se podívá pod postel, jestli tam není Chuck Norris... Když Chuck Norris spadne do vody, nebude mokrý, ale voda bude Chuck Norris... Někteří lidé nosí pyžamo se Supermanem. Superman nosí pyžamo s Chuckem Norrisem... Za každým úspěšným mužem je žena, za každým mrtvým mužem je Chuck Norris... Na konci dílu Walker, Texas Ranger nejede seznam herců, ale seznam umrtí během natáčení... Značka invalidního vozíku na parkovišti neznamená, že na tomto místě smí parkovat pouze handicapovaní. Pokud zde zastavíte, Chuck Norris z vás udělá handicapovaného... Tento seriál je naprosto trapný a nudný. Tyto a další vtipy skvěle vystihují ubohost a totální demenci tohoto amerického seriálu a jeho nesmrtelného hlavního hrdiny. Sorry. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (55)

  • Tato epizoda vznikla na základě Norrisovy žádosti na CBS, aby natočili epizodu, která bude ukazovat jeho křesťanskou víru. CBS jej prvně nevyslyšela s tím, že již seriál nabídl dostatek prostoru pro vyjádření víry. Norris prohlásil, že když speciální epizodu natočí a nestane se nejlépe hodnocenou částí 5. série, už je o žádnou laskavost žádat nebude. Epizoda Zázrak v sousedství tedy byla natočena a stala se nejlépe hodnoceným dílem série. (cheyene)
  • Walkerovo celé meno je Firewalker. (rador)
  • Triwette (hraný Clarencom Gilyardom Jr.) je vegetarián. (rador)

Související novinky

Zemřel herec Clarence Gilyard Jr.

Zemřel herec Clarence Gilyard Jr.

29.11.2022

Ve věku šestašedesáti let odešel americký televizní, filmový a divadelní herec Clarence Gilyard Jr., jehož si většina diváků vybaví z televizních obrazovek jako rangera Jamese Trivetta, věrného… (více)

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

24.09.2019

Po rebootech Čarodějek, MacGyvera a Magnuma došla konečně řada i na legendárního Walkera, Texas Rangera. Hrdina, jenž pro kop z otočky nikdy nešel příliš daleko a z Chucka Norrise učinil kultovní… (více)

Reklama

Reklama