Reklama

Reklama

X 2000

Krátkometrážní
Francie, 1998, 8 min

Režie:

François Ozon

Scénář:

François Ozon

Hrají:

Lucia Sanchez

Obsahy(1)

1. ledna 2000. Muž vstává po novoroční oslavě a nahý prochází bytem. Krom lahví a dalších věcí vidí dva muže v jednom spacáku a nejenom to... (Mertax)

Recenze (4)

Raven0 

všechny recenze uživatele

Já bych tento kraťas hned tak nezatracoval... Ano, působí prázdně, ale dle mého je to účel. Jen si to představte, probudíte se ráno, po mohutné veselici... Zničen a vygumován. V tom případě je ta prázdnota účelná, je to odraz skutečnosti, kterou zná téměř každý z nás. A pro mnoho z nás, je to i životní styl. Myšlenkové vakuum... ()

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

Ozon: Remastered & Uncut 2: X 2000 - Všichni mají po píchačce, nebo na tom pracují, v posteli nikoliv nejmladší žena s plešatícím rozkrokem, která si raději než vás dopřeje vanu. Nahý očumuje, v bytě bordel, že se množí mravenci a ani ten parapet nic nevydrží; jak na Nový rok, tak po celý rok. Duto a zmar. ()

troxor odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto obsahově prázdný film. Pokud má film na diváka hluboce zapůsobit, musí mít čím - musí předat nějaký dojem nebo myšlenku, která onen dojem vyvolá. Z tohoto filmu byly asi všechny věci, které by něco mohly sdělit, odborně odstraněny. Nezachraňuje ho ani originalita nebo jakákoliv přítomnost autorovy fantazie, která si pravděpodobně vybrala dovolenou. Naprostý odpad. ()

Reklama

Reklama