Reklama

Reklama

21. okrsek

(seriál)
všechny plakáty
USA, (2001–2002), 6 h 39 min (Minutáž: 21 min)

Hrají:

Denis Leary, Lenny Clarke, Diane Farr, Bill Nunn, John Ortiz, Adam Ferrara, Julian Acosta, Karyn Parsons, Wendy Makkena, Keith David, Elizabeth Hurley (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(19)

Obsahy(1)

Důvtip vítězí nad silou. Denis Leary v americkém komediálním detektivním seriálu (2000). - Krimi seriál o každodenní práci policie se odehrává na 21. okrsku v New Yorku. Tady detektiv Mike McNeil spolu se svými kolegy Harriganem a Manettim a především se svým nejbližším parťákem Terrencem "Pipem" Phillipsem, každodenně řeší nejrůznější případy a záležitosti, které trápí jejich spoluobčany. S humorem a ironií sobě vlastní Mike někdy přivádí své spolupracovníky až k zuřivosti, ale třeba i k zoufalství, avšak většinou se vše nakonec ku prospěchu zvládne a jede se dál... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Detektiv, který chlastá, kouří, žere prášky na jaký příjde, lže manželce a také ji podvádí. Abych pravdu řekl, nečekal jsem od toho téměř nic. Ale který seriál si dovolí pozvat hned do druhého dílu Elizabeth Hurleyovou a mimochodem jeden z rozhovorů probíhá nějak takhle: Nemám malý bradavky? - Ne!!...ale Angelina Jolie má..... - to je její bratr!! Seriál napěchovaný takovejma hláškama, že jsem se musel smát. Jestli to opravdu u policajtů v NY takhle funguje tak musejí mít o zábavu postaráno. Výborný seriál škoda toho, že ho tak brzo zrušili. (9/10) ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

docela povedený seriál u kterého se občas i slušně pobavíte.říkám ovšem občas,protože když tam není Denis Leary tak mi to nějak zavání nudou ()

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: ČT 1 = 25.4.2002 --- Vynikajúca séria o "typických" NY policajtoch, ktorí nie vždy (resp. nikdy) konajú tak úplne kóšer. Navyše sa Česká televízia vyznamenala jedným z najgeniálnejších dabingov v poslednom desaťročí. Škoda, že túto milú anarchiu v USA po 2 sezónach zrušili. THANKS Denis ! (6.8.2004) - Stiahol som to s dabingom od AXN a musím povedať, že je to pozerateľné a aj počúvateľné. :-) Občas sa skrátka stane malý zázrak. Ale MICHAL PAVLATA je jednoznačný profík, s tým nič nenarobí ani AXN. Snáď sa zobudia aj v ČT a pripravia nám reprízu. (28.2.2009) ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Po první sérii ****. Skvělé hlášky, sympatické postavy, super seriál. Po druhé sérii hodnocení zůstává, skvělý seriál! ()

bloom 

všechny recenze uživatele

Podle mě ne moc známý, ale vynikající seriál, který dikazuje, že uvěřitelné zápletky, příjemný humor a přirození herci dokáží vytvořit skvost. Dostal mě díl, ve kterém dva detektivové zatknou domácího za vraždu, nejen za to, že ji spáchal, ale, že chtějí získat byt po oběti, který by si jinak finančně nemohli dovolit. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Prostě mazec. Co díl to perla. Chlápek žere prášky jako Elvis, chlastá od rána do večera, lže, lže a zase lže, své manželce i milence. Jeho parťák se ho věčně ptá jestli má velký zadek. Občas prodělá slabou srdeční příhodu ..a ze všeho nejvíc miluje svou práci...Vždy se rád podívám na to jak se Denis snaží aby se mu ta jeho hra nerozsypala jako domeček z karet. Například když pozve manželku a milenku na jeden večírek a ze všech sil se snaží aby se nesetkaly. Víceméně zde nejsou opravdu vážné chvilky jako v Rescue me.. ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Velká škoda, že se nenatočilo víc dílů, protože dvě série jsou silně nedostačující. Seriál těží z naprosto geniálních, svižných a přirozených dialogů (nepočítaně hlášek). Celý kolektiv bezchybně šlape a díky téhle kamarádské atmosféře, vás to ihned pohltí. Hlavním tahounem je Denis Leary, kterému sedla role jako ušitá. V mnoha ohledech se The Job podobá Spin City. Skvělý seriál, doporučuji. -"You're with the police?" -"No, we're with the... grocery store." -"What?" ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mike pracuje jako detektiv u policie. Je neukázněný, nedisciplinovaný, sexistický, sprostý, bere prášky, pije a má kromě ženy i svojí milenku. V práci se snaží ulít a jeho přátelé jsou na tom stejně. Největší drbárna je policejní stanice, kde se neudrží jediné tajemství. Jeho šéf ho nechápe, jeho manželka ho nechápe a milenka chápat nemusí. Každý má okolo chyby, ale nikdo si s tím nedělá hlavu. Každý díl je vtipný, sprostý a není nudný. Sice se nic nedozvíte o policejní práci, ale o to vůbec nejde, protože hlavní hvězdou jsou obyvatelé policejní stanice. Všichni jsou trochu ulítlí a smíchaní dohromady vytváří ten správný vtipný nápoj. Český dabing se povedl na jedničku a sprostá slova lítají ode zdi ke zdi. Škoda, že jen 2 série. Nechápu, že jsem ho již dříve nenašel. ()

DarkDemon 

všechny recenze uživatele

Opravdu zábavný seriál :) kategorie „Komedie / Krimi “ mu náleží právem. Krátká stopáž, svižné tempo a vtipné příběhy se spoustou excelentních hlášek rozhodně stojí za zhlédnutí. Herecké obsazení, scénář i režie na jedničku. Kdyby ho používali k náboru jistě by se jim hlásilo víc lidí ... já bych s takovou bandou rád pracoval. ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Jde o nadprůměrně kvalitní seriál s vysokým potenciálem hlavně díky postavě Denisa Learyho. Tento potenciál byl však naplno využit až později v Rescue Me, takže The Job v jeho stínu působí poněkud hůř než by si zasloužil. ()

cab 

všechny recenze uživatele

Temer na miru usity detektivni serial, kde se probiraji vztahy v oddile a deni okolo jejich clenu na misto akce a nejakych honicek, coz je jedno z nejvetsich pozitiv cele kratke serie. V nejlepsim je dobre skoncit. Prvni sezona: 75%, druha sezona: 70% ()

Giggs 

všechny recenze uživatele

Skvely a zabavny serial bez servitok a moralizovania. Škoda, že take veľmi dlho nevydržia.Byť politicky nekorektny sa v dnešnej dobe nenosi. ()

Yoss 

všechny recenze uživatele

Ešte viac Learyho! Škoda, že tento skvelý kúsok zatrhli a skončil po dvoch sériách. Vraj to bolo prisilné úchylné kafe. Ale kdeže. Iba výborne POLITICKY NEKOREKTNÉ. ()

katmandzoo 

všechny recenze uživatele

skvelé prepojenie detektívky s komédiou..detektívi z 21.okrsku sa určite nenudia, pretože každý deň riešia tie najčudnejšie a najvtipnejšie prípady, čiže inak ako s humorom sa to ani vyriešiť nedá..dobre som sa pri tomto seriáli bavil, je škoda, že natočili len tak málo častí, pretože by to ešte chcelo nejaké to pokračovanie.. ()

superzurda 

všechny recenze uživatele

Vzpomínám, jak jsem se seriálu omylem dostal a jak mě hnede nadchl. Hláška následovala hlášku, vtipné situace i nečekané zvraty. Při každém dílu jsem si neodpustil větu:,,To jsou teda fízlové." Kdyby ČT seriál vhodně uvedla a udělala k tomu pořádnou propagaci, určitě by se musel chytit. Takhle nezbývá nám hrstce náhodných sledujících doufat, že ho někdy zase spatříme. ()

e-pilot 

všechny recenze uživatele

Krátký rozhovor na ukázku. Dcera návladního dělá interview s jedním z detektivů. Holčička: "Kolik neozbrojených lidí jste zastřelil?" Detektiv: "Neozbrojení lidé, hm, tenhle týden... šest. Ne, sedm! Jednoho jsem sejmul dnes ráno." / Holčička: "Vzal jste někdy úplatek?" Detektiv: "Ne! Tento týden?" / Detektiv: "Zakouříš si?" Holčička: "Ne, děkuju, druhotné kouření zabíjí." Detektiv: "Zřejmě ne dost rychle." / Detektiv: "Jo, když přijde na falešný důkazy, nikdo na mě nemá. Já mám talent! Ale to si nepiš, měl bych potíže." ()

Reklama

Reklama