Reklama

Reklama

Křížovka

  • angličtina The Crossword Puzzle
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie
Československo, 1989, 4 min

Obsahy(1)

Žena celá dychtivá čeká na příchod svého muže. Namaluje se, navoní, oblékne si lehké prádélko a uvelebí se v posteli. Otevřou se dveře a vstoupí muž. Žena se na něj vřele usměje, ale úsměv jí záhy zmizí z tváře. Muž se totiž odebral ke stolu a s neskonalou vervou se vrhnul na luštění křížovky. (Snorlax)

Recenze (8)

Radko 

všechny recenze uživatele

Vášeň začiatkov vzťahu často rokmi transformuje do rôznych voľnočasových záľub - od športu, záhradku cez telku až k rôznym hlavolamom. Verné partnerstvo vydržať môže, no styk sa stáva frekventovaným asi tak ako štátne sviatky. O to vášnivejšie partneri potom vypĺňajú políčka svojho koníčka. Problémom môže byť nerovnomerne rozložená chuť na styk. Výstižné vystihnutie popísaného v štyroch vtipne zanimovaných minútach. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Hudba: Zuzana Navarová. Poněkud netradiční manželské soužití. Jeho žena to evidentně chce ale její muž je pořád zadumaný do křížovky:-) Až sílící milostné návrhy jeho ženy se mu staly podnětem v podobě posledního chybějícího slova v křížovce:-) ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Manželka se připravuje na vášnivou noc. Zmaluje si to, co zmalovati na těle lze, učeše si to, co učesati na těle lze a již chvátá zaujmouti v posteli svůdnou polohu. Otevírají se dveře a nadšený manžel se s nadšením vrhá na ... vyplňování políček křížovky. Jedná se v tomto směru o jedince mimořádně zdatného, neboť mu nedělá nejmenších problémů doplnit bez nápovědy slovo AÚNXO, jehož existence doposud nebyla žádným křížovkářským slovníkem potvrzena. Fyzická vášeň bude muset počkat do doby vyluštění tajenky, neboť duševní potrava hravě vítězí nad manželčinými sexuálními fíglíky. ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Karlos80 zde píše, že se jedná o netradiční manželské soužití, podle mého už tradičnější ani být nemůže. Muži jsou občas zaslepeni svými aktivitami a nedokáží rozpoznat ženské návrhy, někdy i tak strašně okaté. Nojo, ženy to s námi nemají lehké. Ale není si co vyčítat :) ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama