Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá dívka Angela stráví noc s mladým mužem. Pro něj to není nic než lidský kontakt, ale pro Angelu je to noc lásky, při které mu dá navždy své srdce. Jejich životy se ubírají rozdílnými cestami, ale oba jsou onou nocí poznamenáni. Ač byl vždy schopen obrátit se a odejít, je posedlý vzpomínkou na Angelu. Náhoda a ruka osudu je vede k dalšímu setkání... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

bono22vox 

všechny recenze uživatele

... štěstí, neštěstí, láska, manželství, kytička, růžička, dítě, smrt. Těžko stravitelný kýč, zaplať pánbůh za dobré herce... ()

dr.Orlok 

všechny recenze uživatele

Film vypráví o dívce Angéle, jenž stráví noc s mužem,kterému mu zemřela matka. Po noci se jejich cesty rozchází, avšak Angéle nezapomněl a vydává se mladíka hledat .... Morgane Moré je nádherná, opravdový anděl, už jen kvůli ní se stojí na film podívat. Zato mladý Depardieu mi byl postupem času čím dál tím víc nepříjemnější... Chemie mezi ním a jeho filmovou manželkou vůbec nefungovala, vypadalo to, že se vzali jen proto, že tomu tak chtěl scénarista. ()

Honzad007 odpad!

všechny recenze uživatele

Film, který mě snad otrávil ze všech nejvíc. Možná jsem ho jen nepochopil a nerozuměl mu, ale tohle prostě ne! Otřesné, nudné, vláčné a moc ploché. Veskrze špatné. Nikdy více! ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama