Reklama

Reklama

Želví nindžové 2: Tajemství kapaliny

  • Česko Želví nindžové II (více)
Trailer

Obsahy(1)

Díky záhadné tekutině je možné vytvořit nové zmutované tvory. Zlý Trhač je chce použít proti želvím nidžům. Mladý chlapec Keno rozváží pizzu. Při jedné rozvážce přistihne bandu lupičů, kteří kradou zboží. Jelikož dobře ovládá bojová umění, postaví se neohroženě proti nim, a než se vzpamatuje, má po boku tři želví nindži, s jejichž pomocí lupiče porazí. V téže době se probouzí k životu Trhač, který nindžům přísahá pomstu. Mezitím urychleně pokračuje likvidace odpadu na skládce podniku TGRI; právě tekutina, která odtamtud kdysi unikla, způsobila mutaci želv a krys a stále ještě ohrožuje vše živé. Profesor Jordan Perry už zlikvidoval prakticky všechny láhve, zbývá jen jedna jenomže ta se dostane do rukou Trhače a jeho pěšáků, Trhač navíc zajme i samotného profesora, jehož donutí, aby vytvořil další příšerné zmutované tvory, kteří by mu pomohli nindži zprovodit ze světa (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

ajaxx 

všechny recenze uživatele

Nechápu to zdejší podprůměrné hodnocení. Víte vůbec, že se psal rok 1991? Nějaké CGI efekty byly ještě dalece v plenkách a pokud se někdo podívá na to, jak byly vyřešeny masky, musí tvůrcům jen závidět, že to zvládli tak bravurně. Film je vtipný, masky jsou skvělé (a jak pořád říkám, přijdou mi mnohem lepší než ty CGI ptákoviny nových želv), příběh i ztvárnění je prostě komiksové tak, jak by to mělo být. Takové vždycky želvy byly a budou. Za tenhle filmek jsem rád. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Dvojka se, na rozdíl od jedničky, nesnaží tvářit tak vážně a sérii to vyloženě prospívá. Celým filmem se nese "želví pohoda", toliko charakteristická pro seriál, a až absurdní komiksové finále je prostě dokonalé! (tak trochu mi připomíná přehnaný finiš druhého Robocopa). Druhý díl je díky svému pojetí podstatně zábavnější podívanou, než jakou nabídla vážná béčková jednička... ()

Reklama

Detak 

všechny recenze uživatele

Jó, když pizza byla to nejlepší jídlo na světě a lidem trvalo zjistit 20 let, že jsou i lepší jídla :-D Hezký pohled na dobu před 32 lety (tak já to už taky řeknu: to už snad není ani možný :-D). Narozdíl od prvního dílu, je druhý díl celkem vtipný a masky želv a Třísky už nevypadají jako z horroru. ()

erased 

všechny recenze uživatele

I don't believe it... It's like videogames in 3D!!! Nechápu, jak mi mohlo v dětství toto pokračování uniknout a o to větší šok mě čekal, když jsem zjistil, že je The Secret of the Ooze ještě lepší, než jeho předchůdce. Je v něm totiž přesně to, co se od sequelů očekává: víc všeho. Víc pizzy. Víc hlášek. Víc akce. Víc humoru. Víc hudby. Když je řeč o hudbě, závěrečná tanečně-bojová scéna v klubu za doprovodu Vanilla Ice je ztělesněním geniality. Jo, a víc pizzy. Go Ninja, Go Ninja, Go! ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA $78,656,813Tržby Celosvetovo $86,800,000║ Tak po strašne dlhej dobe som sa k tomu dostal v roku 2010 a musím uznať že to svoje kvality má, narozdiel od dnešných tuctových rodinných filmov. Príbeh je zábavný, nenudí, kostými-masky sú dobré, akcia tiež újde. Príjemná nostalgická oddychovka. /80%/ ()

Galerie (37)

Zajímavosti (5)

  • Během natáčení scény, kde jsou želvy chycené v síti a pádají na zem, si jeden z kaskadérů zlomil kotník. (JORDY)
  • Herec Ernie Reyes Jr., ktorý si zahral Kena, sa podieľal aj na prvom dieli z roku 1990 ako kaskadér. (donnie22)

Reklama

Reklama