Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní postavou příběhu je atraktivní Elizabeth Sheridan, která žije v manželském svazku se starším bohatým mužem. Jmenuje se Cole a přestože ji umožňuje žít přepychovým životem, Elizabeth se s ním necítí šťastná, protože je tvrdý, příliš zaměstnaný a často také opilý. Když jí jednoho dne náhoda či osud svede dohromady s pohledným mladým Tonym Blanchardem, začne si s ním milostný poměr. Její dvojí život však nezůstane bez následků. Jednoho dne se totiž objeví vyděrač, který si říká Willie. Podařilo se mu vyfotit Elizabeth a Tonyho v choulostivé situaci a nyní hrozí, že pokud nedostane zaplaceno, předá svědectví o její nevěře manželovi. Aby své milostné pletky před manželem utajila, rozhodne se Elizabeth Willyho požadavky splnit, jenže záhy zjistí, že se tak zapletla do spiknutí mnohem složitějšího a mnohem nebezpečnějšího, než si dokázala představit. Situace se dramaticky vyhrotí v okamžiku, kdy je vyděrač zabit, protože to zdaleka neznamená konec Elizabethiných potíží. Spíše naopak. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Terva 

všechny recenze uživatele

Americký thriller o milostném trojúhelníku, vydírání, smrti a překvapivých zvratech v životě jedné krásky. 41 % ()

Denny 

všechny recenze uživatele

Co můžeme čekat od filmečku, kde hraje bývalá Polka Pacula? Jako obvykle: nenáročné, místy úsměvné a ona jako obvykle postižená a ukřivděná. I dvojka je moc... ()

Reklama

John80 

všechny recenze uživatele

Manželka podvádza manžela so svojím milencom, niekto ich natočí a urobí usvedčujúce video za ktoré chce peniaze a ďalšie spiknutie 3* ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama