Reklama

Reklama

Věřte nevěřte

(seriál)
  • USA Beyond Belief: Fact or Fiction
Mysteriózní / Thriller / Fantasy / Horor / Sci-Fi
USA, (1997–2023), 49 h (Minutáž: 44–60 min)

Hrají:

Jonathan Frakes (průvodce), James Brolin (průvodce), Johnny Whitaker, Don LaFontaine, Joel Gretsch, Jewel Staite, Hector Elias, Emily Holmes, Frances Bay (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(51)

Vyzkoušejte si svůj úsudek! Uhádnete, které z pěti nabízených příběhů napsal scenárista a které přinesl sám život? Zahrajte si s námi neobyčejnou hru s tajuplnými příběhy... (oficiální text distributora)

Recenze (588)

heyda 

všechny recenze uživatele

NEJLEPŠÍ, NEJÚŽASNĚJŠÍ a moje každotýdenní droga!!!! Na tomto seriálu jsem vyrůstal a nevynechal jsem jediný díl. Ať už to, co tam bylo sehráno a natočeno byla pravda nebo ne, tenhle pořad měl nápad, měl napětí, mrazivou atmosféru a perfektní moderátory. Jonathan Frakes úplně supeeer. Jeden z nejlepších seriálů pro mě osobně, ale především seriál, který ve mě probudil hororového ducha. Bez něj bych se možná nikdy na horory nedal, proto díky za něj!!! 10/10 ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

TV BARRANDOV - Dneska v 9 hodin večer jsem zasedl a příjemně si zavzpomínal. Tenhle seriál patřil v mém mládí k těm nejoblíbenějším. Tajemné příběhy, u kterých jsme celá rodina tipovaly, jestli je to pravda nebo výmysl a dělali si čárky za uhodnutou odpověď :) Jonathan Frakes, ale zejména dabér pan Plachý tomu dodávali ještě tajemnější atmosféru. I dnes se mi to líbilo, jenom s tím CZ dabingem se tenkrát moc nemazlili - téměř všechny mladé mužské postavy mluvil Filip Švarc :) Od té doby jsem na jeho hlas alergický :) Každopádně seriál byl, je, a vždycky bude pro mě jedničkou! Hned si ho dávám do oblíbených. 99% // Další zhlédnuté epizody: 5.12., 12.12., 19.12., ()

Reklama

cjmafia 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál mi v mládi dokázal nahnat pěknou hrůzu, před nedávnem jsem se rozhodl že si pár dílů připomenu a nostalgicky zavzpomínám. Samozřejmě to na mě nepůsobilo tak jako před lety, ale atmosféra je stále skvěla, prostě jí tento seriál má svou. Jediné co mi na seriálu vadí, je to že pointa příběhu se dá odhadnou po pár minutách, ale to je naštěstí vše. Pokud bych se měl vyjádřit jestli věřím, že se příběhy skutečně stali, tak je to tak napůl, přece jen tam jde hodně vidět fantazie scénaristů. Určitě bych se nezlobil, kdyby byl tento seriál restartován, za těch pár let by mohlo být na světě mnoho nevysvětlených příběhů. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Některé díly byly vážně síla. Doteď si pamatuji, jak jsem se snad měsíc bála podívat do zrcadla... Vysvětlení: Krásnou, nicméně pyšnou paní v jedné z epizod kdosi zaklel a ona se pak v zrcadle viděla ošklivou. Ne, "ošklivou", přímo "odpornou". Maskéři by měli dostat metál, protože ta maska byla opravdu vrcholem děsivosti a ještě teď mi při vzpomínce na ni naskakuje husí kůže. Brrr... ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Seriál dětství a samozřejmě i teď výborný. Super Jonathan který svým vystupováním dokáže zpříjemnit celý seriál, bez pochyby super temné úvody seriálu a hlavně zajímavé díly pokaždé jsem jako většina hádal zda by to mohla být pravda nebo, někdy jsem byl šokován někdy zklamán neomrzí a škoda že toho není více. ()

Galerie (110)

Zajímavosti (16)

  • Celkem bylo v seriálu uvedeno 225 různých příběhů, 132 pravdivých a 93 vymyšlených. (KucC)
  • První sérii moderoval James Brolin, zbylé 3 pak Jonathan Frakes. (Borrtex)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno