Reklama

Reklama

Věřte nevěřte

(seriál)
  • USA Beyond Belief: Fact or Fiction
Mysteriózní / Thriller / Fantasy / Horor / Sci-Fi
USA, (1997–2023), 49 h (Minutáž: 44–60 min)

Hrají:

Jonathan Frakes (průvodce), James Brolin (průvodce), Johnny Whitaker, Don LaFontaine, Joel Gretsch, Jewel Staite, Hector Elias, Emily Holmes, Frances Bay (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(51)

Vyzkoušejte si svůj úsudek! Uhádnete, které z pěti nabízených příběhů napsal scenárista a které přinesl sám život? Zahrajte si s námi neobyčejnou hru s tajuplnými příběhy... (oficiální text distributora)

Recenze (587)

Satan 

všechny recenze uživatele

Tehdy jsem ten seriál neskutečně žral a doslova hltal všechny příběhy. Bavilo mě hádat, bavil mě Frakes, ale postupem času se to stalo otravně stereotypní a nudné. I tak ale mají některé příběhy drsně našponovanou atmosféru. Jeden z mých nejoblíbenějších: http://www.youtube.com/watch?v=PbiWUyzc-Vo ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Překvapivě zábavný a napínavý seriál (nebo snad pořad?), který je slušně natočený, uváděný i zahraný. Hlavně dokáže ošidit nejbližší zdání, co je faktem a fikcí. Ochrana jmen a soukromí mi je jasná, jen u těch pravdivých příběhů nám je mohli trochu více přiblížit, rozhodně to šlo bez toho, aby porušili to výše. Možná že to byl účel nechat divákům v hlavě ten guláš, ale má přirozená zvědavost žádá víc. ()

Reklama

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Můj nejoblíbenější čistě mysteriózní seriál. Mám ho rád už od dětství. Musím říct, že některé povídky jsou opravdu velmi strašidelné. Scenáristé se vyznamenali. Scenáristé, ne život. Nevěřím, že se z toho co nám Jonathan Frakes (popřípadě James Brolin) servíruje opravdu něco stálo. Stejně jako tomu nevěří ostatní. Ale já kvůli toho tenhle seriál nepotopím. 95% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Perfektní seriál, na který jsem se díval jako malý a pěkně se při tom bál a nechodil do sklepa :D A vlastně pokud si ho i teď pustím večer a je tam nějaký strašidelnější díl, tak mám taky nahnáno. Oba moderátoři, kteří se po 1. sérii prohodili, jsou výborní a skvěle si hrajou se slovy. Po tolika letech jsem se na to zase začal dívat, navíc na youtube najdete všechny díly ze všech čtyř řad, takže doporučuju. Škoda, že jich není víc, ale musí být strašně těžký to pořád psát...100% ()

cjmafia 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál mi v mládi dokázal nahnat pěknou hrůzu, před nedávnem jsem se rozhodl že si pár dílů připomenu a nostalgicky zavzpomínám. Samozřejmě to na mě nepůsobilo tak jako před lety, ale atmosféra je stále skvěla, prostě jí tento seriál má svou. Jediné co mi na seriálu vadí, je to že pointa příběhu se dá odhadnou po pár minutách, ale to je naštěstí vše. Pokud bych se měl vyjádřit jestli věřím, že se příběhy skutečně stali, tak je to tak napůl, přece jen tam jde hodně vidět fantazie scénaristů. Určitě bych se nezlobil, kdyby byl tento seriál restartován, za těch pár let by mohlo být na světě mnoho nevysvětlených příběhů. ()

Galerie (110)

Zajímavosti (16)

  • V příběhu s názvem „Wheezer“ se jedná o psovi, kterého srazí auto. Po této události můžeme zaslechnout veterináře, který říká: „Je mi líto, nemohl jsem nic udělat.“ Z čehož lze usoudit, že Wheezer je mrtvý. Avšak během vyřčení veterinářovy věty si lze všimnout, že údajně mrtvý pes dýchá. (Worry77)

Reklama

Reklama