Reklama

Reklama

To je moje první pusa, Charlie Browne

(TV film)
  • USA It's Your First Kiss, Charlie Brown
Animovaný / Krátkometrážní
USA, 1977, 30 min

Režie:

Phil Roman

Předloha:

Charles M. Schulz (komiks)

Scénář:

Charles M. Schulz

Hudba:

Ed Bogas

Hrají:

Bill Melendez

VOD (1)

Obsahy(1)

V tomto půlhodinovém animovaném televizním speciálu čelí náš hrdina Charlie Brown dvěma obrovským výzvám (vystupňování jeho první hlavní výzvy dne což je vstávání brzy ráno) – je střelcem místního fotbalového týmu výročního fotbalového turnaje a byl vybrán jako doprovod královny vracející se domů na oslavný tanec a má jí dát tradiční polibek. Jako by toho nebylo dost pro zmatení tohoto malého kluka s kulatou hlavou, jeho brankářka Lucy, démonická hráčka amerického fotbalu, no a královna je – malá rezavá holčička jménem Heather. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Charlie Brown jako placekicker v americkém fotbalu, čímž by se chtěl konečně sblížit se svou vytouženou Lucy a moci ji políbit. Pro Evropany je zrovna tento díl poněkud náročnější - předpokládá dobrou znalost pravidel amerického fotbalu. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Jeden z rady tých horších dielov o Charliem Browneovi. Opäť je zápletkou láska medzi spolužiakmi, s ktorou otravujú autori takmer po celý čas. Naopak, scénu z amerického futbalu vítam, aj ked je iba minimálne vtipná. Snoopy, nevedno prečo, opäť dostáva iba malý prestor. Hodnotenie: 55% ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Nakoľko len kradmo rozumiem pravidlám amerického futbalu, zákonite ma tento diel nemohol veľmi baviť. Keď k tomu prirátam to, že celkovo humor Charlie Brown série mi veľmi nesedí, tak moje hodnotenie musí byť podpriemerné. Dve hviezdičky za Snoopyho, ten je proste cool. 40 % ()

Reklama

Reklama