Reklama

Reklama

Snoopy a velké dobrodružství

  • USA Race for Your Life, Charlie Brown
USA, 1977, 76 min

Předloha:

Charles M. Schulz (komiks)

Scénář:

Charles M. Schulz

Hudba:

Ed Bogas

Hrají:

Bill Melendez

Obsahy(1)

Známé kreslené postavičky nešťastnou náhodou skončí v divočině. Totiž na letním táboře. K takové náhodě patří i lumpárny. Na snoopyho partu čekají příležitosti, které zatřesou i stanovými tyčkami! Jakoby nebylo dost přetahování, skákání v pytlích a rozcviček za rozbřesku...Snoopy je opět nejlepší v atletice. Později, ale gang rivalů vyzve Snoopyho partu k vodácké soutěži. Hodlají naše kamarády vyřídit jednoduchým plánem - budou podvádět! Tahle zkouška odvahy prověří jejich vynalézavost. Týmová práce, odvaha a dobrý vůdce - to jsou klíče k úspěchu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Ďalší, myslím, že v poradí druhý celovečerný snímok z dielne Charlieho Browna, dopadol podobne ako seriálové príbehy. Nudné, nezáživné s katastrofálnymi animáciami. Musím ale pridať jednu hviezdu za Snoopyho a Woodstocka, z nich proste nemôžem. Inak ale iba priemerný animovaný snímok. 55 % ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdičky, to je maximum, kterého se od mé osoby dostane Snoopymu. Je totiž nudný, nevtipný a po animované stránce průměrný, není tedy důvod. ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Rok 1977 přinesl po pár letech i nějaké kreslené filmy a hned 4. Žádné velké klasiky, což platí i pro Snoopyho. Oproti nudnému, depresivnímu a ošklivému filmu z roku 1972 je tu trošku pokrok. Kresba sice stále vypadá jak z českého večerníčku a ne jak z Hollywoodu, ale je o něco hezčí. A příběhově to taky není žádná hitparáda, ale aspoň to není depka. Je to celkem pohodové táborové dobrodružství s velkým říčním závodem, občas blbý, občas vtipný (neustále hlasující holky, ďábelská kočka, ultrazáporní kluci). A suverénně nejsympatičtější je ten prťavej žlutej pták :) Takže 3* si to zaslouží. ()

Galerie (124)

Reklama

Reklama