Reklama

Reklama

Svět je v budoucnosti téměř vyhuben smrtícím virem a zabijáckými roboty, které stvořili lidé. Vědec, který je za tyto události odpovědný, projde při vědeckém projektu časovou smyčkou, kterou se dostává do válkou zničené budoucnosti. Postupně si vše uvědomuje a zkouší tuto smrtící zkázu zastavit. (Chupacabre)

Recenze (16)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Toto bol prúser už vo svojej dobe a nieto ešte v súčasnosti pri opakovanej projekcii čisto z nostalgie. Žiaľ totálna absencia rozumného príbehu a scenára ako takého degradovala film na úroveň tesne nad odpadom. Technické spracovanie klasika VHSiek raných deväťdesiatych rokov, takže to som čakal, ale že to bolo takto o ničom, na to som už úplne zabudol, takže ani nostalgia nepomohla k lepšiemu hodnoteniu. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Trochu prekombinovaná zápletka cestovania časom, ale inak celkom fajn sci-fíčko, ktoré kombinuje prvky budúcnosti, cestovanie časom, útočné robotické sondy (aj keď tí mali dobrú iba visáž, zbytok nie) s post-apokalyptickým svetom. Postavy sympatické, sem-tam hláškujúce a sexi čiernovláska Lisa Ann Russell. ()

Reklama

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

Bez některých scén bych se klidně obešel, neměl jsem dojem, že jsou pro film důležité. Ale celkový nápad a myšlenka mi přišly skvělé. Ztvárnění postapokalyptické budoucnosti už tady několikrát bylo a pořád bude, je to celkem vděčné téma. Ale tady je to navíc doplněno o možnost vše zvrátit - tedy o cestování časem. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Strašná nuda. Už jen ten úvod - milující a strachující se manželka s hlavním hrdinou v ložnici po ránu. To klišé, jež vás napadne, samozřejmě bude, včetně těhotenského bříška. A následují další klišé, jedno za druhým (šéfe, ňák nám to nefunguje, skočím tam a všechny zachráním, a co bude s tím naším světem?, obětuji se pro vás...). Superdokonalí roboti by netrefili svými superzbraněmi ani stodolu nebo mamuta, kdyby stáli před nimi. Jedině zajímavé jsou triky sešlé laboratoře zvenku a posléze návrat do „normálu“. Časem je to neustálé bum, prásk, puf taková nuda, až je to směšné. ()

Mr.Bulanek 

všechny recenze uživatele

Už jenom z toho názvu mi naskakuje husí kůže. Ve stejnojmenném prostředí jsem strávil dny při vytváření databázové aplikace, od té doby je pro některé Apex synonymem pro peklo. Proto byla povinnost vidět tento film, i když s A.P.E.X. má s Apexem málo společného. Například není to peklo, ale dobré Sci-Fi. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama