Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při budování nejdokonalejší věznice v Antarktidě se z podzemních prostor nečekaně dostane prehistorický plaz a začne ohrožovat vše živé kolem sebe. Všichni se rozhodnou z věznice uprchnout a zatím propustit vězně, aby sloužili jako obrana. Jenže obrovského netvora nelze zastavit... Ve vězení pro největší zločince na světě - v Novém Alcatrazu v Antarktidě - skupina trestanců vykope údajně mrtvého prehistorického netvora, který není až tak mrtvý. A ten teď začne všechny brutálně zabíjet. Přežijí jen dva bývalí přátelé, kteří se pokusí obrovského prehistorického hada zastavit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (57)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Takový horší bratříček Pythona, kterej už tak byl nic moc. Jako malej jsem měl tyhle typy filmu moc rád. Dnes mi ale přijde jako když jsou všechny kopie. Ne jinak tomu je i tady. mám pocit že kdyby natočily duchařinu udělaly by lépe protože tenhle film má poměrně slušnou atmosféru a protředí k tomu jako dělané. Tvůrci se ale rozhodily udělat hadí horor a tak sem cákly pár naprosto idiotských postav a laciný efekty a nechaly herce běhat po place a nechávat se sežrat. Jediný štěstí je to že jsem od filmu moc nečekal, protože jinak bych šel s hodnocením daleko níž, takhle dávám aspon 2* viděl jsem daleko horší digitální hovada. ()

RypavaDvojka 

všechny recenze uživatele

Inu, nature horory já rád a velkej had, to jsem si nemohl nechat ujít. Začátek vcelku šel, ale pak od příletu těch dvou paleontologů se film začal strašně vléct. Velitel věznice měl scénář na facku a film začal ztrácet. Konec to jen úplně zabil. Po slibném začátku, kde jsem očekával takových 50%, spadl na slabých 20% a ještě může být rád. ()

Reklama

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Oni spí.“ ,,My také, pitomče!“ Na tomto dalším z řady ,,hadích“ snímků si cením jedné věci, a to že se tvůrci snažili o navození stísněné atmosféry. V jiných ,,hadích“ filmech se spokojí jen s tím, že omílají všechna klišé monster filmů pořád dokola. Těm se však nevyhýbá ani tento film, takže znovu je divák svědkem řady nelogických rozhodnutí. Dále tvůrci naprosto nevyužili velký potenciál prostředí, v němž se film odehrává. Druhá polovina příběhu už je tak omletá z jiných filmů, že jsem se jen stěží bránil spánku. Ani šílené finále a obsazení Clarka Kenta mě ale nepřesvědčilo o kvalitách tohoto snímku. ()

Phobia odpad!

všechny recenze uživatele

Muaha-ha-ha-ha-ha! Tak na podobná veledíla by měli výrobci lepit varování podobně, jako je na krabičkách cigaret: "Tento film škodí zdraví a může způsobit demenci!" Neskutečně, neuvěřitelně blbé... Kdo na takovou sračku dá peníze? Který herec je tak zoufalý, aby v tom hrál? Který člověk to může sledovat střízlivý? Mně stačilo vidět fragmenty, abych se cítila zcela debilizována. Nekompromisní odpad a 5% za nápad s věznicí v ledové pustině (někdo by se toho měl vážně chopit;-)). ()

tragicus 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se. "Pomoz mi!" "Nee!" "Pomoz mi!" "Neee!" "Pomoz mi!" "Neeee!" *mlask-mlask* "Neeeeee!" Alespon had mel smysl pro drama - kdyz bylo potreba, kvuli emocnimu vypjeti, zabijel hezky pomaloucku, ac jindy to stihal tak rychle, ze si toho malem nikdo nevsiml. A vzhledem k tomu, jak dlouho jecel jeho posledni primy zabity, rekl bych, ze mu snad musel strcit ocas do konecniku, prochazet celym travicim traktem a jeste blbe odbocit do apendixu. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Fïlm se natáčel v Santa Claritě v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama