Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý skladatel Caroll Barber se na Vánoce vrací z Londýna do svého rodného města Los Angeles, aby tu vydal svoje písně. Netuší však, že za zájmem producentů o jeho tvorbu ve skutečnosti stojí jeho bohatý otec, který chce mít syna zpět v Los Angeles... (oficiální text distributora)

Recenze (3)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Len reziserska rutina, nie je to spatne, ale Alan Rudolph bol vzdy znamy tym ze nema strhujucu dejovu liniu vo filme. Prakticky jeto o nicom, kde hra mne dost nesympaticky Keitel, Keith Carradine /Emperor of the North, Thieves Like Us/ bol upozazdeny a nic nehral prakticky : 65 % ()

Dárius 

všechny recenze uživatele

Přiznám se,k tomuhle filmu jsem přišel jak "slepý k houslím".Byl to boční produkt který se svezl s pro mě daleko zajímavějším filmem z MGM.Snad jen toto:bohatý otec nevěří nadanosti svého syna v jeho zpěv a tvorbu písniček.Nikdy bych nevěřil že by tento snímek po mě někdy někdo chtěl vyměnit.A stalo se.Bohužel uživatelka čsfd, ač je tady daleko dýl jak já-těží tudíš s výše svého bodového konta,a vskutku přínosnými produkty v diskuzích-nemá ani potuchy co je to sběratelská vášen a co se skrývá za větou"Těšit se až poštou příjde můj oblíbený film,o kterém nevím jak skončil".Zbývá mi jen poděkovat za nic a film pro ni připravený pověsit na strom.Ale vážení-víte jak takový přebytečný Dvd září v noci při svitu měsíce? ()

Reklama

Reklama