Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Whittier Smithová právě nastoupila na kalifornskou univerzitu. Děkan Sebastian při uvítacím projevu oznámí studentům, že kvůli napjatému rozpočtu ruší veškeré mimoškolské aktivity s výjimkou fotbalového družstva a týmu roztleskávaček, který trénuje Tina Hammersmithová. Každá z nových studentek se snaží dostat do družstva. Záhy se Whittier od Tiny dozví, že by se mohla stát hlavní roztleskávačkou, a doporučí jí, aby se stýkala jen se členy fotbalového družstva. Whittier se věčné Tinino komandování nelíbí a společně s kamarádkou Monikou se rozhodnou založit nový tým roztleskávaček Renegáti. Pustí se do tréninku a požádají DJ Dereka, se kterým se nedávno seznámila, aby jim připravil hudební doprovod. Tina vše sleduje s nevolí a neustále se snaží jejich výkon shazovat. Nakonec Whittier řekne, že univerzitu stejně může reprezentovat jenom jeden tým, a to je ten její. Kapitánka nového týmu neváhá a navrhne děkanovi, aby o tom rozhodli sami studenti, respektive studentská rada. (TV Nova)

(více)

Recenze (22)

LeneaV 

všechny recenze uživatele

Bring it on se mi líbilo, nebylo to ještě tak moc trapné. Bring it on: All or nothing bylo o něco slabší, ale bylo fajn, že tam hodili street dance. Ale tohle je trapné už od první minuty. Přiznávám, že jsem se nedodívala. Možná to bylo tím dabingem, možná trapností hlavní postavy. Vlastně ne možná, ale určitě. Trapnost za trapností. A úplně jsem se zhrozila, že jsou ještě dva další díly Bring it on. Prostě stačil první. Hvězdičku to má možná tak za Bethany, ikdyž ta byla v tomto filmu taky šílená. Tak ani nevím...asi mi bylo líto dát tomu odpad! ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 3/10 Děj 5/10 Hudba 8/10 Efekty 3/10/// +občas originalní děj -herci a dabing/// Tak trochu jiná teen komedie, která se zaměřuje především na prostředí roztleskávaček. Romantická stránka zde jde stranou a určitě se smíchy válet nebudete. Když pominu podprůměrný začátek a absenci lepších herců tak musím přiznat, že jsem se trošku i bavil, hlavně ke konci kde jsem zhlédl dvě výborná vystoupení./// Celkem 49%/// ()

Reklama

KASUGI odpad!

všechny recenze uživatele

Z Ameriky pochází velká kupa dementností a debilit a mezi ně bezesporu patří roztleskávačky. Cvičení a tréning ve stylu armádního výcviku a křičení trenérky ve stylu uřvaného zeleného mozku (mimochodem taky debilita pocházející z USA) bylo opravdu utrpení. Ano, vím, že se jedná o komedii, bohužel nebylo to dost crazy a spousta trapných scén bylo myšleno vážně. Třeba vypískání nového roztleskávacího týmu, aby vzápětí po pár vteřinách hlasitě aplaudovali... Bylo utrpení sledovat tu typickou americkou mentalitu téměř v každé scéně. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

První Bravogirls byly dějově podobně přihlouplé, přesto si zachovaly jistou důstojnost a především jsem se mohl kochat pohledem na Kirsten Dunst. Tady je vše dohnáno do extrému, příběh musí nudit i desetileté dívky snící o kariéře zámořské roztleskávačky a v hlavní roli je ramenatá mužatka, co to má bejt?! ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda. Nutno ale říci, že lepší, protože dozajista existují i horší filmy. Na todle jsem koukal jen z toho důvodu, že jsem měl po nočním pívu a čekal jsem, až mi dovezou oběd a nic jiného v TV nebylo. Tak jsem seděl a zíral. A nestačil se divit. Příběh, pokud se to tak dá říci je 100x viděn. Dialogy jsou opravdu "tupé" a trapné, což již 100x viděné téma ještě více sesouvá. Naprosto to samé platí o různých situacích a scénkách. Naprosto chybí jakýkoliv humor - ne, byl tam, asi 2x vlastně. Nicméně, to nic v tomto případě nezachraňuje. V podstatě se nedalo koukat ani na pěkné holky, protože tam žádné nebyly. Když todle vše sečtu, je to opravdu tragédie a nevím, proč takovéto filmy vůbec někdo točí a strká do toho peníze. Howgh! ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama