Reklama

Reklama

Tábor Sleepaway 2

(neoficiální název)
  • USA Sleepaway Camp II: Unhappy Campers (více)

Obsahy(1)

Vražedkyně Angela změnila své stanoviště a přesunula se do jiného Campu. Nyní je vychovatelkou, což nevěstí nic dobrého. Zabíjení si vychutnává různými metodami. A posílá tak do pekel skupiny mladých dívek. (darek kartac)

Recenze (60)

jarkolar 

všechny recenze uživatele

Povedený pokračování, který svižně drží (možná lehce překonává) tempo prvního dílu. Počet mrtvých podle mě přesáhl 20, ikdyž počítat jsem je vážně nestíhal :). Sice už nás nečeká žádný zvrat jako v prvním díle, protože známe totožnost vraha, to ale zase umožňuje odlehčit děj hláškami Angely. Představitelka hlavní role mi neskutečně seděla a moje původní zklamání změnou vražedkyně vystřídalo potěšení, že si Pamela Springsteen zahraje Angelu i v příštím díle. Za mě na stejné úrovni jako díl první. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Příjemné pokračování další kultovní vyvražďovačky. Angela je zpátky a našla si ideální letní job - vedoucí na dětském táboře Rolling Hills. Takže sekýruje a ve volném čase škrtí, řeže, bodá, upaluje, stíná, topí ve sračkách (důkladně), skalpuje jazyky, hláškuje, skladuje, a tak dál. Prostě hodná holka. Jenže Angela postrádá to, co by tenhle film vyzvedlo na vyšší stupínek hodnocení, jako vrah mě totiž plně neuspokojuje, i přes vysoký bodycount. Přes to všechno působí až moc jako normální holka. No škoda, ale rozhodně to není nic, co by nešlo skousnout. Dočkáte se krom jiného přehlídky koziček hned v úvodu, světe div se holky, co s kozama přímo machruje až to není hezký, a zábavné scény narážející do Jasona, Freddyho a Leatherface. Dobře to dopadlo, ale ty 4* už by byly moc. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Z ujeté jedničky se nám tady vyklubal miloučký tupoučký slašřík se spoustou různorodých vraždiček. Tu sekera, tu vrtačka, tam latrína a pravověrné nejvíc potěší vydařené odkazy na legendy hororu Jasona, Freddyho či Leatherface, ale to je tak všechno, zabiják nemá koule ( doslova), styl černého humoru mi nesedl ( prostě takové ty předem připravené pozice, to prostě není ono) a scénář děs ( nečekal jsem zázraky, ale tohle už bylo krapet moc i na Hulka). Lepší dvě. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Kdo mě tu asi uvidí?"-,,Patrola přes kozy!" ,,Řekni drogám ne!" ,,Co hledáš, pistoli?"-,,Ne, vrtačku!" Vydařená komedie o vyvraždění tábora je ještě zábavnější než první díl. Fanoušek podobných masomlejnů čeká, jaké vraždy pro něj maniak nachystá. Opékání na roštu či useknutí hlavy jsou jen drobnosti v pestrém repertoáru šílenství. Nejvíc jsem se asi nasmál při topení nepříjemné čúzy v kadibudce. Ty bublavé zvuky zněly, jako když funíte do hrnečku s vodou. Sex je sice redukován na pohupující se prsa, ale zase jich tu je kopice. Metalová hudba a...,,My o vlku a podívej, kdo je v TV?"-,,Uááááááá!" ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Takže dvojka opět trpí mizernými hereckými výkony. V jedné scéně, raději nebudu spoilerovat které, to dokonce vypadalo, jak kdyby děcka prvního stupně základní školy cvičily na školní besidku. Tak moc to bylo špatné. Ve scéně, kdy kamera zabírá postupně mrtvoly v chatce, se mi minimálně u dvou opět zdálo, že dýchají (tuto připomínku jsem psal za poslední měsíce už asi u 3 filmů). No na druhou stranu hlavní představitelka je sama o sobě děsivá, kdyby se na mě furt takhle někdo usmíval a neustále moralizoval, tušil bych, že je něco špatně. Tentokrát Angela vyřídila půlku kempu, takže celkově i přes připomínky, jsem se opět nenudil. 65% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Když je na konci filmu v chatce záběr na mrtvoly, tak si u jedné můžeme všimnout LP, konkrétně od skupiny Flotsam and Jetsam a alba „Doomsday for the Deceiver“ z roku 1986. Tato hudba však ve filmu použita nebyla. (cmenda)
  • Ve scéně, kdy je Angela (Pamela Springsteen) v chatce s mrtvými obětmi, si můžeme v záběru zaostřeném na mrtvolu všimnout, jak vydechne. (darek kartac)

Reklama

Reklama