Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(15)

Univerzitní studentka z New Yorku si přivydělává jako domina a přesvědčí svého nejlepšího kamaráda ze střední, který je gay, aby jí dělal asistenta. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Parádní kousek, úžasně nekorektní seriál, jak píše Sinner ... Zhltl jsem to hned na jeden zátah a počítal jsem s tím. Noblesně nadlehčené, lehce cinklé, moderně pojaté a ještě navíc o lidské sexualitě. Co více si přát. Snad jsem čekal jen více rozvinuté ty příběhy, ale možná to tak schválně má být. Kdo máte v sobě nadhled, jistě se podívejte ... 9999 ()

hansel97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál, který mě prvními díly rychle navnadil a pak zklamal. Nebýt krátké stopáže, asi bych i přestal sledovat, ale takhle mě nestihl až tak nudit. Je to fresh a rozhodně zajímavé, na poli komedie prakticky neobjevený žánr, což hlavně táhnou skvělé duo v hlavních rolí (za mě tedy převážně Brendan Scannell, který se osvědčil už podruhé od Heathers). Fajn vtipná jednohubka, jejíž zápletka se však brzy omrzí. ()

Reklama

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Nasúkala som sa do latexovej kombinézy, natiahla čižmy s 15 centimetrovými ihlami a nasadila ostnatý obojok. Zo skrine som vybrala deväťchvostú mačku, sadu vibrátorov rôznej veľkosti a nejaké lano, aby som si precvičila viazanie uzlov. Sadnem do mučiarne pred telku a na základe tagov netrpezlivo čakám, kedy začne nejaký ten šťavnatý sex, sadizmus, BDSM a fetišizmus. A ono je to hlavne o tom priateľstve a gayoch, ako tam ešte uvádzajú. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako na hojdačke. Niektoré epizódy boli ozaj vydarené, niektoré nestáli vôbec za nič. Predposledná epizóda bola asi zo všetkých najlepšia, ale inak sľubný úvod sa od tretej do spomínanej predposlednej epizódy niekam vytratil. Samostatnou kapitolou je nepochybne skvelá hudba, za tú by si seriál zaslúžil absolutórium. Herecké výkony boli biedne, Netflix sa samozrejme držal svojich rasistických zásad a biela bondýnka ktorá navšteuje spolu s Tiff školu je úplne blbá, všetci úchylaci sú muži bielej farby pleti a homosexuáli sú úplným vzorom dokonalosti. Na to sme si už na Netflixe zvykli, aj keď zvyknúť si na xenofóbiu a predsudky sa asi nedá. Herecké výkony boli sotva priemerné, ale celkovo sa jednalo o celkom dobrú jednohubku z relatívne málo známeho prostredia. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Na Bonding jsem narazil úplnou náhodou, když jsem listoval Netflixem. Jako každý spořádaný občan jsem přišel pro trošku erotiky a zůstal kvůli skvělým postavám a humoru. Předpokládám, že Netflix se k seriálu už nevrátí a mě vlastně konec vyhovuje jaký tomu tvůrci dali. Ústřední postavy jsou nadmíru sympatické a opravdu jsem si je zamiloval. Jednoduchý příběh taky podporuje fakt, že některé epizody nemají ani dvacet minut. Přesto dokáží ve svém čase pobavit a nakouknout trošku pod pokličku světa, který je pokrytcům zapovězen. Výborná jednohubka, fakt jsem se bavil. (80 %) ()

Galerie (50)

Reklama

Reklama