Reklama

Reklama

Synův stín

(TV film)
  • Kanada Thicker Than Water (více)

Obsahy(1)

Už je to rok, co dospívající syn Paige a Nathana Petrovicových, který se jmenoval Zach, tragicky zemřel na předávkování. Zatímco se životy Nathana a jejich dcery Addie pomalu začínají vracet do zajetých kolejí, zdá se, že Paige nedokáže jít dál. Stále ji sžírá zármutek, je stažená do sebe a není schopná se vrátit do práce. Aby vyrovnali ušlé zisky v rodinném rozpočtu, rozhodnou se pronajmout pokoj pro hosty. Paige začne překvapivě znovu získávat chuť do života ve chvíli, kdy se u nich objeví okouzlující nájemník Brandon Wilson. Brandon, který studuje na místní univerzitě, totiž ztělesňuje vše, co Zach pro jejich rodinu znamenal, a vytáhne Paige z její ulity. Nathan a Addie jsou zpočátku nadšení, že se Paige začíná chovat stejně jako dřív, ale když Brandon pronikne hlouběji do jejich rodiny, začnou odhalovat temnější a nebezpečnější tvář svého nového nájemce. (HBO Europe)

(více)

Recenze (9)

vesper001 odpad!

všechny recenze uživatele

Truchlící mamka adoptuje vycpaného panáka z výlohy secondhandu, který se aranžuje po domě do různých dekorativních póz, mluví jako záznamník, ovládá funkce kuchyňského robota a jen když mu občas zamrzne aktivní okno, obsesivně škrtá zapalovačem. Mamka je novým spotřebičem tak okouzlena, že nedbá o varování zbytku rodiny, že z panáka začínají lítat jiskry. Taktové filmy fakt jednomu vezmou chuť do domácích prací. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Strašně sterilní a průměrný thriller, který může klidně vysílat Čt 1 za 10 roků jako novinku. Možná by mě ani nějak nevadilo, že je to průměrné, ale strašně mě štve, že je to tak blbé až to bolí schválně viděli jste někdy někoho na facebooku kdo tam nemá žádné kamarády a ani sledující (nemluvím o tom, že like jde zrušit, tak, že i když to ta holka lajkne tak to mohla hned smazat) ? jaká je asi tak pravděpodobnost , že ho zrovna potkáte asi tak 1 ku miliardě (proč ho vůbec měl?) děj je nelogický (smrt toho kluka se jako neřešila vůbec aj když policie našla jeho mrtvolu v kufru auta?) postavy idiotské (ženská vidí kluka pobodaného včelama pár hodin poté havaruje její manžel v autě a pobodají ho včely a ji nic netrkne nebo chlápek pronajímá byty má všude kamery ten kluk mu ten byt poškodí to si nemohl zjistit z kamery jak se to stalo nemluvě o tom, že měl 2 byty) a nějakou škatulku thriller zde moc nečekejte. Režisérka kdysi natočila sračku Radius z které si v´hodně lidí na csfd ustříklo (já naštěstí nejsem ovce csfd tak jsem jí dal zasloužený odpad) nyní to zkusila po několika letech zase a též žádná hitparáda 40 procent. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

V Kanadě si pár nadšenců řeklo, že natočí thriller přístupný i dětem z prvního stupně základní školy. Povedlo se. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Emoční drama o vyrovnávání se rodiny se ztrátou. Na začátku obvyklé dilema, jestli peníze z pronájmu nebo ztráta soukromí. Kvůli penězům za nový kotel zvolení toho druhého. A tak se nastěhuje student Brandon Wilson (Eric Osborne). Zdvořilý, pilně studující a pěkně ostříhaný. Nevím jak v Kanadě, u nás je průměrná životnost nájemníka statisticky rok než jde jinam. Chování nájemníka se zhoršuje a není to platební neschopnost. Adie se snaží zjišťovat jeho minulost. Asi nepřišel, jak je třeba zvykem ve Francii, s posudkem od předešlého pronajímatele. Tajemství podnájemníkova života vyjde na povrch a ten ztratí zábrany ze sebe dělat lepšího člověka. Jak daleko až půjde? To je zápletka tohoto nízkoropočtového thrilleru. Synův stín není jen o kouzlu psychopata, ale také o vyrovnávání rodiny se ztrátou bližního. Jsou zde tři hlavní postavy. Teen dcerka je spíš vedlejší. Matka se souží smutkem s jímavostí. Podnájemním její vzpomínky bolestivě oživuje. Nutí vás to s ní sympatizovat. Její manžel je také sympatický. Trochu s jejím smutkem manipuluje. Obsazení herci dokázali znázornit nejtěžší emoce filmu. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Thriller na úrovni TV filmu so všetkými známymi klasickými prvkami. Kroky psychicky narušeného mladého človeka sú absolútne vypočítateľné. Záver by mohol byť vypracovanejší. Druhá hviezda za to, že na tvári E. Osborne fakt bolo vidieť niečo strašidelného (inými slovami, že s tým človekom fakt niečo nie je v poriadku). Osobné hodnotenie: 62% (**) ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama