Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesor Frankenstein se na jedné z přednášek dohodne s doktorem Karltonem, aby se stal jeho pomocníkem ve tajném plánu sestavit člověka z různých částí mrtvol, které posbírá po márnicích. Kusy vyřazených těl hází aligátorům, které má ukryté v tajné komoře. Jen co je monstrum dokončeno, uteče z laboratoře a začne zabíjet. (Hans.)

(více)

Recenze (4)

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Možná první film, kde začala dlouhá a nesmyslná linie toho, kde je "Frankensteinem" nazýváno monstrum, přestože dr. Frankenstein stojí hned opodál (jinak si název filmu vysvětlit nelze, ačkoli chápu, že titul I Was a Teenage Monster of Frankenstein tak dobře prostě nezní). Ale dobrý, to je sémantická chyba, možná ji vnímám jenom já, takže je to můj problém. Film je však neskutečně špatný: ve všem. Nemá cenu jmenovat jednotlivosti, prostě ve všem, jen extra vyzdvihnu "masku" mladého monstra - zaprvé opravdu nevypadá jako znetvořený obličej, ale jako maska, což není pro maskéry právě lichotivé (navíc se jí podezřele podobá pozdější škraboška, co nosí Texasan Leatherface), a zadruhé herci na hlavě nedrží. Hm, smůla. Pitomosti jako bazének s krokodýlem schovanej vedle laboratoře radši nekomentuju vůbec. Hvězdu dávám za pár krutostí, kterých se monstrum dopustí (navzdory jejich cudnému schování mimo záběr), včetně uškrcení krasotinek a utržený hlavy mladíka, jehož ksichtík si pubertální příšerák přeje nosit na hlavě. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Táto ´´paródia´´ na známe téma nieje nič iné, ako jedna veľká nuda, kde sa nedočkáte ani hororových scén ( myslím tých naozajstných ), ani sekvencií ktoré by boli poplatné dobe vzniku filmu a boli tým pádom pre dnešného diváka zábavné. Viac menej hlúposť. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Strašná blbost o tom jak z jednoho mladíka udělaly frantíka. Všechno je hrozné herci, masky, příběh. Vše. Každej toho kluka miloval byl sexy, a šikovnej, ale jakmile se změnil na monstrum a byl ošklivej každej dal ruce pryč. Maska vypadala uděsně a přišlo mi že v některých scénách mu i částečně padala. Navíc konec byl....... Prostě strašnej. Ale za tu zábavnost dám aspoň ty 2* ale nutno podotknout že slabší. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

I na béčko je to skutečně slabé, protože ten příběh je jednoduše hloupý a o sci-fi se tady prostě nedá mluvit. Tohle je jen naplácání klasické předlohy na něco, co nemá žádný smysl. Ano, vytvoří monstrum, ano, monstrum je zničí. Logika je jasně dané. To celé je prezentováno v jednoduchých a nudných kulisách, stejně jako nudnými herci. Alespoň to monstrum je chvíli pořádně hnusné. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama