Reklama

Reklama

Beckett

  • Itálie Beckett (více)
Trailer

VOD (1)

Po tragické dopravní nehodě v Řecku se americký turista Beckett ocitne uprostřed nebezpečného politického spiknutí. A aby si zachránil život, musí se dát na útěk. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

S námětem a prostředím jsem trošku doufal v nějaký ten pomalý thriller na způsob Američana. Nakonec se tak ale úplně nestalo. Musím tedy říct, že Beckett není špatný film. je to taková alternativní evropská thrillerová minimalistická filmařina s pár hollywoodskými herci, která umí sem tam bavit. Minimálně teda řeckým prostředím, které tu vypadá trošku jako když se v Donbasu dostanou k moci proruští separatisté. Pár pěkných záběrů tu ale je a kdyby z hlavního hrdiny na konci neudělali borce, co zastaví kulku pohledem, možná bych byl i spokojenější. Na konci se evropský minimalismus střetnul s americkým akčním béčkem a celé to trošku spadlo kvalitou k řecko-turecké zdi. ()

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Cením ten old school nádych, či už atmosféra, obraz alebo zvuk ale mimo to je ten film celkom predvídateľná nuda navyše s dosť nevyužitým koncom. Cely film a drží dosť pri zemi, väčšina akcie je v náznakoch a ako celok to pôsobí ako staromilská detektívka, čo vôbec nie je na škodu ale dosť tomu chyba minimálne pri konci väčší drive, viac to vyhrotiť. Neviem, jednoducho mi to prišlo ako dosť premrhaný potenciál, čo je škoda lebo takéto filmy sa už skoro vôbec netočia a nemá mu kto ani konkurovať. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Čistý průměr, ani nic velkolepého, ale rozhodně to není nic podprůměrného. Pomalejší drama, které dílky postupem filmu zapadají do sebe. Washington je dobrý herec a k mému překvapení to dokázal vcelku utáhnout, ale kdyby měl k sobě ještě někoho, nějakou obstojnější vedlejší roli, tak by ten zážitek byl o dost lepší. Sám to zvládl, ale na víc než průměrné tři hvězdy ten film nemá. Bohužel to bude jeden z filmů, o kterým budu přemýšlet jeden den a zítra si ani nevzpomenu o čem byl. V divákovi film nic nezanechá a to je špatně. ()

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Nesmrteľný černoch bez mimiky pobehuje po Grécku. Tešil som sa na Aliciu, bohužiaľ po 10 min. ju už neuvidíme, iba ďalšieho černocha, ktorý nevie hrať a skazil celý zážitok z možno úspešného filmu. Zapletie sa do politickej hry, behá si s prestrelenou rukou, následne ho dobodaju nožom, behá ďalej agent z ambasády, ktorý ho má na muške sa radšej nechá od neho utlct rúrou a najväčší gól keď s prestrelenym bruchom skočí zo 6teho poschodia rovno na auto, nič sa mu nestane a ešte ide mlátiť chlapa v aute - toto nemyslíte vážne! Všetci naokolo výborné zahrali, ale toho becketta ste si mohli odpustiť a dať rolu niekomu skusenejsiemu, ktorý by aj reprezentoval film a nie ťahal do sraciek. Jeden záber na holate chrbty v posteli. ws ()

zdenzo 

všechny recenze uživatele

Washington dolaďuje herecký výkon z Teneta a i když scénář trošičku pokulhává, skvělá hudba, oprýskané prostředí Atén a situace do níž se dostala hlavní postava mi připomíná úchvatný Stoneův Midnight express. Nenechte se odradit nižším hodnocením, snímek stojí za to vidět, už kvůli artovému/independent movie nádechu. Ale pozor, nic pro mainstreamového popcorn diváka. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Řecku ve městech Athény a Trikala. Dalším filmovacím místem byl region Zagori – vesnice Tsepelovo a region Epirus – město Metsovo a Ioánnina. (SONY_)

Reklama

Reklama