Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na vzdálené planetě žije velký čaroděj jménem Lerigot. Je strážcem zlatého klíče, kterým se odemyká brána do nekonečného vesmíru. Lerigota pronásleduje zlá galaktická bytost jménem Divatox, která chce získat čarodějovu moc, aby mohla osvobodit strašlivého netvora. S ním chce totiž uzavřít manželství a ovládnout celou galaxii. Lerigotovi mohou pomoci pouze jeho mocní přátelé, ale nejdřív musí uprchnout ze své planety na zem. Na zemi ho zachraňují strážci vesmíru Kate a Tomy, i když se sami nacházejí v ohrožení života. Po útěku Lerigota na zem zajme Divatox jeho ženu Jaru a malou dcerku, aby ho přinutila ke spolupráci. Chce ho využít k cestě přes zrádný trojúhelník královny Nemesis. Pak hodlá hledat ztracený ostrov a na něm spojit své síly s netvorem jménem Maligore. Pak už jí nebude moci v jejích tajných plánech nikdo zabránit (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (147)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Druhý celovečerný film v podaní Power Rangers nevyšiel až tak katastrofálne, ako som si myslel, že to bude. Dokonca som tu videl aj akýsi náznak jemného zlepšenia kostýmov a celkom dobrý nápad na akýsi pokus o príbeh. Stále je to ale prvoplánová zábava, ktorá vás baví len vtedy, keď ste naozaj v predškôlskom veku, keď ste zhúlení alebo proste idete proti prúdu a ani takéto sračky vo vás nevyvolajú negatívne emócie. Amy Johnson potešila, ale aj napriek tomu je Power Rangers vo všeobecnosti jedna z najhroznejších sérií vôbec a tento film to skôr dokazuje ako vyvracia. 30 % ()

frashmaker odpad!

všechny recenze uživatele

Na Strážce vesmíru jsem se díval asi před patnácti lety a už tenkrát mi jako prvňáčkovi přišli neskutečně tupí. Člověk nemusí být nijak extra chytrý, aby si po dvou třech dílech uvědomil, že příběhy jsou jeden jak druhý. "Hrdinové" se procházejí po Andělském háji, Rita na ně pošle Morfelíny, strážci je zpacifikují pak tam Rita pošle příšeru, strážci s ní bojují, pak se příšera zvětší, "hrdinové" morfují a promění se v jednoho velkého robota, který pak z 99% vyhraje. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Od predchádzajúceho kino dobrodružstva sa prešlo od CGI napäť k plastiku a lacno pôsobiacim trikom. A kúzlo sa vrátilo. Čo sa však paradoxne stratilo, je ambícia prísť s niečim pre kiná, čo bude stáť zato. Pôvodnému seriálu som dal maximum, lebo čo sa týka TV to bolo akčné a kúzelne naivné, plus nostalgia. Prvý kinosnímok bol viditeľne odhodlanejší predstaviť sa na veľkom plátne. TURBO je niečo čo osciluje medzi tým, ale nieje ani jedným. Ale je to stále pozerateľnejšie a obstojnejšie duchu predlohy, ako minuloročný rádoby blockbuster. ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla síla. Rovnou začnu s klady filmu. Jednak jich je málo, takže bych na ně na konci mohl zapomenout a radši je vyjmenuji hned, protože jmenování záporů by mě mohlo, tak podráždit, že bych je už na konci ani nechtěl psát. Takže si zapněte bezpečnostní pásy. Rozjíždíme se. S klidným svědomím můžu pochválit povedené masky a chvílemi slušnou výpravu (Nevztahuje se na samotné auto-zordy). Za zmínku také stojí hlavní záporačka, která je buď šílená a nebo jen prostě hrozně přehrává, a nebo platí obě dohromady. Tak to by bylo zhruba vše a teď k záporům. V první řadě je film hrozně nudný. Přes hodinu se nesemele žádná akce a hloupý scénář to bez jediné bitky nemůže utáhnout. Dokonce jsem se každých pět minut musel kontrolovat, jestli jsem nezačal obrůstat mechem a povedlo se mi u snímku asi třikrát usnout, sice jsem si ho většinou pouštěl v pozdních hodinách a ještě jsem byl většinou unavený z celodenního nic nedělání, ale to film neomlouvá. A když po tom hrozném čekání přijde konečně akce, tak je trošku nešikovně natočená, ale tento fakt je naprosto titěrný ve srovnání s tím, jak je celý film infantilní a hlavně jak leze dětem do určitých míst, kam se dříve snažil dostat jen Michael Jackson. To, jak se členem Strážců stalo malé dítě, bylo už hodně přehnané. Jedna hvězdička ze staré známosti. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Bolo mi desať a už vtedy ma to nebavilo ako pôvodní Power Rangers. Trashové čaro prvého filmu vyprchalo, no ešte stálo to má niečo do seba a odpadom by som to nehodnotil, lebo tá esencia, čo som ako decko zbožňoval, tá nepretržitá akcia, masky, obleky, príšery, to všetko tam je. Len to nie je také zábavné a ... originálne (?) ... ako v prvom filme. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama