Reklama

Reklama

Obsahy(1)

HOSTAGE zachytává Řidiče (Clive Owen) uprostřed akce. Veze peníze únosci Lindy Delacroix (Kathryn Morris). Únosce však má v úmyslu hrát s řidičem jednu hru. Lindu dal totiž do kufru auta a hodil ho do zátoky. A je jen a jen na řidiči jak rychle se k ní dostane a jestli ji dokáže zachránit... Krátký film do série THE HIRE pro BMW, natočil světoznámý akční král John Woo (Killer, Hard Boiled, Face/Off, M:I-2). (3DD!3)

(více)

Recenze (120)

Burrows 

všechny recenze uživatele

Clive Owen mě utvrdil, že byl nejlepší volbou pro Hire. Hostage osloví diváka hrou na čas, kdy jde o záchranu lidského života, lidských životů. Hudební podkres dodá závěrečné scéně šťávu. Dovedu si představit, že scénář tohoto kraťasu by se mohl natáhnout do celovečerního filmu. Alespoň takový pocit jsem měl, když se objevily titulky. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Snad jen bílé holubice chyběly k tomu, aby během devíti minut John Woo použil všechny své obvyklé trademarky. Bezchybně naaranžovaná jízda městem, ve které Woo umě pracuje hlavně s kamerou, dává vzpomenou na jeho klasické aranžmá akčních jízd. Dějově se sice Hostage potácí někde okolo suchého průměru, ale o tom, že umí zázraky už dávno víme. ()

Reklama

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Nejlepší The Hire. Zbylé díly měly problém buď s tím, že se věhlasní režiséři na tak malém prostoru raději ani nepokusili něco vytvořit a jen blbli (Ritchie, Scott), nebo naopak přecenili možnosti formátu a nakonec to vypadalo spíš jako sebeparodie (Wong, Iñárritu). Woo to ale z nějakého důvodu zvládnul přesně vychytat. ()

Kratoc 

všechny recenze uživatele

John Woo umí, sice se ani pořádně nerozjede, protože devět minut prostě nestačí, ale to, co předvede je více než skvělé na kraťas. Opravdu efektní podívaná! A opět (stejně jako v celé sérii) parádní hudba s atmosférou, která by se dala krájet. A ta závěrečná pointa? Wow! Mít peníze a vidět tuhle reklamu, tak si to BMW koupím ať to stojí co to stojí :) ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+2* reklamní série krátkých filmů na vozy BMW mě zaujala vysokou známkou a tak jsem pár nejlepších zkusil. V každém díle se dočkáte automobilové honičky a každý ze známých režisérů do něj vloží kus ze své typické filmařiny. Podaří se řidičovi zachránit rukojmí v tomto díle? Ale stojí to za to? Sice dramatické, ale pro mě to žádný extra náboj nemělo - nedivím se, že režisérovi filmy nesleduju. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Vozidlo, které v tomto díle Clive Owen řídí, je BMW Z4 3.0i. (Listeroman)

Reklama

Reklama