Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vlivný a bohatý drogový bos Ivan se chystá s pomocí své soukromé armády ovládnout Petrovian a proměnit jej ve vlastní drogový stát. Protože se petrovianská vláda nedokáže sama nebezpečí bránit, požádá o pomoc USA. Ti pošlou do krizové oblasti skvěle vycvičenou jednotku bojových vrtulníků pod vedením zkušeného Bena Garreta. Ta zničí nejen Ivanovy základny, ale také jeho laboratoře na výrobu drog. Bohužel při tom zahyne Garretův nejlepší pilot a současně také přítel Cash. Rozrušený muž sice přísahá Ivanovi pomstu, je však přesvědčen, že bez Cashe už nikdy jeho jednotka nebude tím čím bývala. Přicházejí různí náhradníci, nikdo se však Garretovi nezdá dost dobrý, aby dokázal mezeru zaplnit. Když však Ivan rozjede velkou bankovní loupež, aby získal peníze na své další zločinné plány, je třeba zareagovat rychle a Garretovi je přidělen nový pilot Charlie. Jaké je jeho překvapení, když se ukáže, že jde o mimořádně atraktivní ženu s pověstí skvělého pilota. Brzy přijde prověrka ohněm, když se jednotka vydává do akce proti Ivanovi a Charlie si svou odvahou a odhodlaností získá respekt kolegů. Když pak Garret sám padne do rukou nebezpečného gangstera, je na Charlie, aby ho zachránila. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

Nihlathak odpad!

všechny recenze uživatele

ODPAD, ODPAD a ODPAD!!! Všudypřítomná moralizace a reklama na vlajku USA, debilní fráze o čemkoli, co jen trochu souvisí se ctí ...nebo snad s armádou. Ještě nikdy nebyl odpad tak kreténsky zabalený do trapnosti a efektů pod úrovní nezávislého animátora 18. třídy. Ještě nikdy nebyl odpad tak odpadovitý. ()

kakapo007 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tento film v televizi zachraňovali pouze reklami, ale ani ty nepomohli tomu, abych mohl dát alespoň jednu hvězdičku. Tenhle film bych ještě bral jako amatérský počin začínajících nadšenců, ale takto bohužel - navíc se snaží až trapně tvářit jako seriózní snímek s rádoby drsnými hláškami, drsným kouřením doutníků, drsnými záškuby kniplů a drsnými škleby hlavních hrdinů. Prostě odpad na dně odpadu. ()

Reklama

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

opravdu špatný vtípek,v životě sem neviděl tak špatnej film,dialogy byli tak neskutečně debilní až sem brečel smíchy,stejně trak nad výkony neherců no a co se týče těch suprovejch vrtulníků na vovladačku,tak to bylo v týhle stupiditě nevtipnější,ty vole to je tak špatný že by v tom nehrál ani seagal a to už je co říct!!!! ()

PenaPP odpad!

všechny recenze uživatele

Hodně špatný film. Efekty byly strašné - ať už několikrát použitý ten stejný záběr na výbuch vrtulníku nebo pochybné záběry zevnitř vrtulníku ven. Jediné, co mi přišlo zajímavé, je, že je použili plno armádní techniky, takže by člověk čekal nějaký velký rozpočet a přitom většina hereckých výkonů je nízká, kvalita již zmiňovaných efektů také a co si budeme povídat, děj, pokud se tomu tak dá vůbec říct, také nestojí za nic. ()

Echelon1 odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, ano. Počítačom urobené vrtlníky horšie než v hre z roku 2000, piloti kričiaci USA!USA!USA!, všetko, čo sa týka filmov, je k tomu hodnoteniu jasné, na obale nápis "AMERICAN HEROES". Toto hádam nie. Išlo to pozde večer v TV, ale prvých 10 minút "akcie" stačilo. Mám rád filmy, kde sú vo veľkom vojnová technika, ale takto nie. NIE, NIE, NIE!!! Zrejme Amerika pochopila, že väčšina amerických propagačných filmov je pre staršie publikum, tak urobili aj takýto humus, pre deti. Fakt úbohé. Aspoň ten trápny nápis si mohli odpustiť. Jeden s najhorších filmov, aký som kedy videl. Ako to, že so 6% nie je medzi top najhoršími filmami? ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama