Reklama

Reklama

Freddy Krueger je v pekle - a to doslova. Jako odsouzenec k doživotnímu trestu chystá fantastickou pomstu... a jediné, co k ní potřebuje, je malá výpomoc. Na scénu přichází Jason Voohees, rovnocenná ikona zběsilosti, který Freddymu ideálně vyhovuje pro to, aby znovu šířil strach a hrůzu v Elm Street. Jak přibývá obětí, je jasné, že Jason není ochotný zůstat stranou. A tak se vyděšené město ocitá uprostřed strašlivého a šokujícího souboje dvou titánů zla. Vítěz zabije všechny! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (480)

2Pac 

všechny recenze uživatele

Kto bol cely cas dobry, posluchal, mal dobre znamky...a tak..zasluzi si FREDDYHOOOO! kto bol este lepsi...dostane JASONAAAA! a ten,kto je skvely, ma nacuvaci pristroj,takze pocuje VSETKO a znamky ma skvele,lebo jeho tatko je riaditelom, dostane FREDDY vs. JASON !!! welcome to the HELL meine Freunde. Dufam,ze sa budete bavit...ak nie skoncite ako jedna z obeti... ()

Marius 

všechny recenze uživatele

Po tom, čo som videl minulý týždeň inú Yuovu úchylárnu Chuckyho nevesta, mal som asi prehnané očakávania. Na rozdiel od nej totiž síce tento crossover disponuje aspoň nejakým scenárom, avšak dosť sa vytratili pošahané vtípky, kvôli ktorým som si to chcel vlastne pozrieť. Na druhej strane, obom pánom ide ich remeslo temer tak dobre ako v časoch najväčšej slávy a Yu je celkom fajn režisér. Takže u mňa 5/10. ()

Reklama

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Ronny Yu byl pro mě vždycky špatný režisér. V hororech se nevyzná. Z Jasona se ve filmu dělá pěknej blbec a to si podle mě tahle legenda vůbec nezasloužila. Freddy zůstal sám sebou,věděl jsem,že nepůjde o žádnej dobrej souboj,ale tohle bylo moc. Představitel Jasona je pro mě moc vysoký a nevýrazný a Jasonovi pohyby umí průměrně. Prosím proč ho nehrála korba Kene Hodder,ten uměl Jaosna vždycky zahrát. Aby se nemuseli moc namáhat pohráli si s počítačem a pochybuju,že by se tak rychle dostali do Crystal Lake,protože ten podle čtvrého dílu Pátku 13.ého leží v Canadě. Jedna hvězdička je za Jasona a ta druhá za Freddyho. Třetí za film,nevadilo by mi,ikdyby Jason prohrál,ale Ronny se pokoušel ke konci vpašovat nějaký ty city nebo co. Jasona nejde zabít,ale uspat jde. To je normální? Jason klidně v 6 a v 7 palve v Crystal Lake a v osmičce pluje do Manhattanu,ale najednou se bojí vody? No ve snu ano ve skutečnosti ne.Tenhle souboj měl vzniknout místo mýho nejoblíbenějšího filmu sedmýho díli Pátku 13.ého. Nikdy nezistím jestli bylo dobře,že se nenatočil a já tak neviděl ten nejlepší film všech dob nebo jsem mohl vidět kvalitnější film. Kdo ví? Ale mám tu vzkaz. Né pro Vás,ale pro ty dva. "Hoši tím se netrapte,vy jste byli vždycky dobří a budete." ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Freddyho s Jasonom som videl už pred množstvom rokov a poriadne ani neviem, či sa mi vtedy páčil. Medzičasom som si napozeral všetky časti s dvojkou hlavných záporákov a musím povedať, že ich vzájomný stret bol celkom zábavou. Jednoduchou, miestami možno až nechcene smiešnou a prízemnou, ale aj tak zábavou. ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Občas až překvapivě zábavný horrorový crossover spolehlivě kazí přemíra politické korektnosti. Protikuřácká agitka je divákovi naservírována hned na začátku, a v souladu s dobovou antipedofilní hysterií dojde i na překrucování historie Freddyho zločineckých aktivit. Škoda! Nebýt těchto trapných skvrn, možná bych i chválil, neb Freddy je tu vskutku ve formě již dávno nevídané. ()

Galerie (157)

Zajímavosti (26)

  • Betsy Palmer, ktorá hrala Jasonovu mamu v predchádzajúcich dieloch Piatku 13., bola požiadaná, aby si zopakovala úlohu pani Pamely Voorhees, ale odmietla kvôli nízkemu platu, ktorý jej bol ponúknutý. (Nekrofil)
  • V 20. minúte, keď Will Rollins (Jason Ritter) zbadá v televízii správu o mŕtvom chlapcovi z Elm Street, názov stanice je "KRGR 6". KRGR je Krueger bez samohlások. (dragon)
  • Když se ukázalo, že původní scénář je příliš dlouhý, postavy Tommyho Jarvise a Jenny byly vyřazeny. Jarvise měl hrát Jason Bateman a Jenny Katharine Isabelle. Producenti měli pocit, že Isabelle má předpoklady pro to stát vhodnou „scream queen“, a tak byla přeobsazena do role Gibb. Lauren Lee Smith měla místo ní hrát Jenny, která se ale ve filmu nakonec neobjevila. (Stocki)

Související novinky

Pátek třináctého dostane seriálový prequel

Pátek třináctého dostane seriálový prequel

01.11.2022

Zatímco poslední celovečerní příspěvek do jedné z nejpopulárnějších hororových sérií všech dob dorazil do kin už před dlouhými třinácti lety a dalšího filmu se kvůli tvůrčím sporům o práva na… (více)

Tygr a drak pokračuje

Tygr a drak pokračuje

27.01.2013

Film, který definitivně proslavil Anga Lee, získal čtyři Oscary (nejlepší cizojazyční film, výprava, kamera a hudba) a stal se (podle znalců žánru neprávem) prvním kung-fu filmem s duší a mozkem, se… (více)

Freddy vs. Jason vs. ?

Freddy vs. Jason vs. ?

05.08.2008

Bývalý táborník z Crystal Lake Jason Voorhees a kotelník z Elm Street Freddy Krueger se nesmazatelně zapsali mezi hororové ikony, ale v kinech se naposledy objevili před pěti lety. A rovnou spolu.… (více)

Freddy a Frankie plánují návrat

Freddy a Frankie plánují návrat

08.01.2008

Dnes potěšíme příznivce dvou slavných hororových ksichtů. Freddy Kruger a Frankensteinovo monstrum jsou sice i přes žánrovou příbuznost dva naprosto odlišné a vzdálené fenomény, ale v uplynulých… (více)

Reklama

Reklama