Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film podle skutečné události. Sledujeme osudy dvou čínskych bratrů v amsterdamské čínské čtvrti. Sledujeme boj o moc mezi znepřátelenými gangy Turků a Italů, kteří se chtěji prosadit v boji o vládu mezi prodejci kokainu. Oba bratři prožívají i osobní problémy mezi svoji komunitou, kde se najde zrádce a vše vyvrcholí v tragédii. Konečné zůčtování o nadvládu nad byznysem s bílým práškem vrcholí; kdo s koho? (ČSFD)

(více)

Recenze (7)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Typický snímek z produkce HK, kde jsou tématem obchody z drogami a mocenský boj o nadvládu. Tento snímek je však přeci jen poněkud jiný. Nejsou tu žádné honosné kung fu souboje či efektové střílečky. Samozřejmě se na ně nezapomenulo, ale přeci jen tu je kladen daleko větší důraz na dramatizaci děje. A ten je zpracován honosně. Nechybí romantická linka, ani citový tah na divákovu duši. Plno nečekaných zvratů a napětí dává snímku obrovskou snahu zaujmout, což se velice daří. Sice je námět šablonovitý, ale tentokrát to nedopadlo špatně. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Slušná hongkongská gagngsterka o boji o nadvládu územia. Príbeh nie je zlý, mnohokrát nejaký ten zvrat (samozrejme jednoduchší), romantická linka, sympatickí členovia organizovaného zločinu a častá akcia. Niekedy ma len vytáčali zbytočné spomaľovačky, lebo choreografia v tomto filme ich moc nepotrebovala. ()

Reklama

Mol 

všechny recenze uživatele

IT JUST SEEM SO SENSELESS. WELL IT'S CHINATOW. WHEN YOU GROW UP IN IT. IT ALL MAKE SENSE!!! Ty vole to bylo maso.Nečekal jsem od toho nic, podle slabého hodnocení, ale tolik kaskadérských kousků, kdy lidi skáčou ze střech jako Skippy po obědě v televizi mi vyrazilo dech. Hned ze startu mě do filmu vtáhla vyřizovačka Danny versus Vietnamci. Za nějakých 5 vteřin je rozsekal a borci připomínali spíš hadrové panenky než drsné floutky z ulice. Hlavní na filmu je ovšem Bobby a Anne do které jsem se asi zamiloval. Scéna v hotelu, kde zjistí co je Bobby vlastně zač.. málem mi to zlomilo srdce. Už se film blížil ke konci a já to viděl na 4 hvězdy, mno pak přišla závěrečná na lodi. Ty vole, to se mi dlouho nestalo, abych se chytl u filmu za hlavu a nechal filmovou scénu, aby mi zastavila srdce. Jedno z nejlepších filmových zakončení jaký jsem kdy viděl. YOU SLIMY GREASEBALLS! GO AND TELL SCALIA.. NOT FUCK WITH BOBBY CHOW!!! ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

Prodej drog, prostituce, válka gangů v čínské čtvrti. Rodící se láska mezi Číňanem a Američankou, která jako policistka v utajení zjištuje, že její miláček není tak svatý jak se dělá. Škoda, že se ti dva nepotkali za jiných okolností. Zajímavý film. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý film. Má výbornú akciu, choreografia je veľmi vydarená. Ešte k tomu je to podľa skutočnej udalosti. Takto si predstavujem skvelý gagstersky film. 7/10 ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama