Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sestry Lynn a Sue si zavedly malou rodinou firmu v oblasti nájemných vražd. Lynn, dosud obstarávající "špinavou" práci, se ale rozhodne začít nový život, což se ovšem Sue ani za mák nelíbí. Situaci jim komplikuje i dotěrná policistka Hong. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

2Pac 

všechny recenze uživatele

Pre mna sa jedna len o dalsie potvrdenie mojho tusaku, ze azijske filmy sa u mna predieraju na prve priecky oblubenosti. Vynikajuco ladeny pribeh so silnymi prvkami manga, dokonale prehnanymi akcnymi scenami, krasnymi zenami, prekvapivymi vztahmi a pomerne dojemnymi emociami....ASIA RULES ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Film nie je ničím originálny ani výnimočný, no stále je to celkom dobrá zábava s množstvom štýlovej akcie. Dej má dostatok priestoru na to, aby to uniesol, zatiaľ čo dobrý vzhľad hlavných predstaviteľov a príťažlivé postavy sú lákadlom samy o sebe. Zdĺhavá záverečná sekvencia, ktorá zahŕňa baletný šerm hodný slávnej scény vo filme „Tiger a drak“, vám vyrazí dych. 7/10 ()

Reklama

Idaho 

všechny recenze uživatele

Utrpení patosu i akční. Na holkách je bohužel znát, že bojové umění viděly jen z vlaku a zdánlivě líbivé akční scény jsou i přes celkem zdařilou choreografii mága Coreyho Yuena nepřesvědčivé v každém pohybu – kupříkladu za špatné držení katany by je praštil přes přes prsty každý, kdo se o japonský šerm byť jen otřel. Yasuaki Kurata si naštěstí ostudu neuřízl. Tyto akční scény neladící mému oku se ke všemu střídají s nudným dějem, kdy to mezi postavami nejiskří s výjimkou trochu excentrické policistky Hong, jež jako jediná má šťávu. Jeffrey Lau, autor scénáře, se opět ukázal jako romantik schopný splácat všechny styly dohromady, ale tentokrát podle mého neúspěšně. 30 % ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Charlieho andílci jsou oproti Vicki Zhao, Qi Shu a Karen Mok nedochůčata. Tady uvidíte jak mají vypadat v akci girls with guns. Corey Yuen opět předvedl, že umí páchat nádherné akční scény, ať jsou to kung fu souboje, přestřelky, automobilové honičky a dojde i na samurajské meče. Jasně příběh je velmi prostinký a nemůžete tu čekat přece v akční náloži něco vyspělého, dojde i na klišé a pár kýčových scén a záběrů z dramatického ranku. Jenže ten film je tak cool, tak uctívající krásu žen. Ty záběry jsou naprosto parádní, sklo se sype, kulky lítají vzduchem tak ,že by se za to nemusel stydět ani John Woo, ty fyzické souboje tělo na tělo jsou taky na výši, auta reálně drandí těsnými ulicemi a demolice probíhá v plném produ. V rámci ranku nevím, co více byste chtěli, prostě dokonalý akčňák. S Hero je So Close nejlepší film Coreyho, obojí si přeju mít ve své sbírce DVD. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Žádný laciný plagiát Charlieho andílků (jak avizuje pitomý distribuční název), ale hongkongský akční nářez o dvou dívkách-zabijácích, které mají problém se sesterskou rivalitou, houževnatou policajtkou a svým posledním zaměstnavatelem. Ovšem kdybychom už chtěli mermomocí srovnávat, co do půvabu porážejí Číňanky své americké kolegyně vysoko na body. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Yen (Seung Song) nosí hodinky značky Omega Speedmaster Broad Arrow. (dyfur)

Reklama

Reklama